Storcatorul Hurom

Autor:

Nu este prima data cand testez un produs si impartasesc impresiile mele cu cititorii mei. De fiecare data, insa, v-am supus spre atentie numai produse care au reusit sa ma convinga pe mine, inaintea oricui, si pe care le folosesc inca si astazi, cu cele mai bune rezultate. Azi vreau sa vorbesc despre storcatorul Hurom, care m-a convins pe deplin si fara de care nu as mai putea sa traiesc. Hurom e foarte departe de centrifuga zgomotoasa la care ne gandim automat in momentul in care zicem „storcator”. Principiul de functionare al lui Hurom este cu totul altul: e un storcator cu stoarcere lenta, prin presare. De la o centrifuga iti doresti sa se invarta cat mai repede, Hurom, insa, se roteste cu doar 42 de rotatii/minut iar sucul obtinut este complet neoxidat si cu atat mai benefic pentru sanatate. Inainte de a urmari video-ul de prezentare, vreau sa stiti ca Hurom stoarce: orice fel de fructe si legume, de la cele mai dure si uscate (morcovi de exemplu) pana la cele mai moi (piersici, banane, capsuni), obtinand sucuri clare sau nectar. Hurom stoarce frunze, puteti sa faceti suc de patrunjel, busuioc, spanac, varza, pe cand un storcator centrifugal obtine din frunze doar verdeata tocata. Hurom e in stare sa faca pana si lapte de nuci sau soia (despre asta intr-un alt „episod”). Randamentul storcatorului Hurom este foarte mare, dintr-un kilogram de mere, de exemplu, se obtin 850-900 ml. de suc, dintr-un kilogram de morcovi 600 ml. de suc, dintr-un kilogram de piersici rezulta 800 de ml. de nectar dens, consistent. Hurom se asambleaza foarte usor si se curata la fel de usor si are 10 ani garantie pentru motor. Si gata, la film! Nu omiteti sa setati calitatea la 1080 HD, pentru o imagine cat mai buna si va recomand sa il urmariti full screen.

Print Friendly
loading...

Poate îți place și:

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *