BLOGGOSPODINA – un concurs gazduit de retetecalamama.ro!

Autor:

Abonatii la newsletterul Retete ca la mama cunosc deja intentia mea de a organiza un concurs. Ei bine, azi a devenit public pentru toata lumea: BLOGGOSPODINA, un concurs pentru bloggerite (si bloggeri) pasionate (si pasionati) de gastronomie se lanseaza azi, 29 aprilie 2011.

BLOGGOSPODINA - un concurs gazduit de retetecalamama.ro!

Calendarul de desfasurare:
29 aprilie 2011 – 30 mai 2011- inscrierea si postarea retetelor in concurs
31 mai 2011 – 6 iunie 2011 – jurizarea si anuntarea rezultatelor finale
Cine poate participa:
orice autor de blog scris in limba romana (cei care nu au bloguri si doresc sa participe sa lase un comentariu, ii invatam :) )
Premii:
premiul 1: 500 LEI
premiul 2: 300 LEI
premiul 3: 200 LEI
5 mentiuni, fiecare in valoare de 100 LEI
5 mentiuni constand in cate o cutie cu retete Laura Laurentiu
5 mentiuni constand in cate un sort „Retete ca la mama”, personalizat prin bunavointa partenerilor de la tricouri-personalizate.eu

Regulament:
1. Fiecare participant va afisa pe blogul personal bannerul concursului pe durata de participare la acesta. Pentru a obtine bannerul concursului in formatul dorit, trimiteti un email la reteteculinare@lauralaurentiu.ro.
2.  Fiecare participant va posta in cadrul participarii in concurs doua retete:
  • o reteta la alegere in a carei descriere se va specifica faptul ca este inscrisa in concursul BLOGGOSPODINA, cu link catre www.retetecalamama.ro
  • o reteta la alegere de pe www.retetecalamama.ro in a carei descriere se va specifica faptul ca este inscrisa in concurs, cu link catre postarea originala (reteta) de pe www.retetecalamama.ro

3. Retetele vor fi obligatoriu executate de catre participant; textul va fi redactat de catre participant, se vor depuncta textele luate cu copy-paste; fiecare reteta va fi insotita de cel putin 5 fotografii care sa ilustreze atat preparatul final, cat si etape intermediare din timpul prepararii. 4. Incercarea de fraudarea concursului prin inscrierea unor retete cu fotografii copiate de pe internet va duce la eliminarea concurentului. 5. Participantii pot posta retetele pe blogurile personale oricand in perioada  29 aprilie 2011 – 30 mai 2011, nefiind necesar sa le posteze in aceeasi zi. Deindata ce au postat prima reteta, vor trimite linkul acesteia la adresa reteteculinare@lauralaurentiu.ro si vor afisa bannerul concursului pe blog, urmand ca oricand in perioada specificata in regulament sa posteze si a doua reteta. 6. Linkurile retetelor inscrise in concurs vor fi trimise la adresa reteteculinare@lauralaurentiu.ro pe masura ce se vor posta de catre concurenti, urmand ca fotografiile preparatelor finale sa fie publicate pe pagina dedicata concursului. 7. Departajarea retetelor se va face prin jurizare; numele membrilor juriului va fi comunicat ulterior. 8. Premiile in bani vor fi virate in contul castigatorilor in termen de 7 zile de la data publicarii rezultatelor (numai prin virament, nu prin posta). Premiile in obiecte vor fi expediate prin posta in termen de 7 zile de la data publicarii rezultatelor, pe teritoriul Romaniei.                                                                                    Mult succes!

Print Friendly
loading...

Poate îți place și:

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Lasa un comentariu

105 Comentarii la "BLOGGOSPODINA – un concurs gazduit de retetecalamama.ro!"


Vizitator
1 iunie, 2011

Cu mare drag te invit sa raspunzi provocarii Dulce Romanie, pe care luna aceasta o gazduiesc pe blog-ul meu.. (www.dulcegarii-culinare.ro). Ingredientele provocarii sunt menta si ciresele… 2 ingrediente pline de inspiratie, zic eu :). Multumesc anticipat.. O zi frumoasa.

Vizitator
Anonymous
3 iunie, 2011

Cu mare placere, mi se pare o tema foarte faina :).

Vizitator
Antonina
31 mai, 2011

Multa bafta participantilor !

Vizitator
Anonymous
31 mai, 2011

Sa fie bafta tuturor! :)

Vizitator
30 mai, 2011

Buna Laura. TI-am trimis pe mail reteta 2 pentru Concurs… Multumesc frumos. O saptamana frumoasa

Vizitator
Andreea Tui
28 mai, 2011

Buna ziua! Ma straduiesc de doua zile sa va trimit un mail cu a doua mea reteta postata pe blog, pentru participarea la concurs. Nu stiu de ce nu merge ….
Va lasa aici link-ul:  http://in-bucataria-mea.blogspot.com/2011/05/crofne-banatene.html  
O zi frumoasa!

Vizitator
Anonymous
3 iunie, 2011

S-a marcat totul, Andreea, bafta multa! :)

Vizitator
Oana
27 mai, 2011

Pregatind retetele pentru concurs a fost ca si cum am deschis cutia Pandorei. In sensul bun al cuvantului. Mai ca as fi facut jumatate din retetle de pe site. Am o lista atat de lunga ca ar trebui sa ne hraneasca jumatate de an.
Multumesc Laura pentru retete si pentru sansa de a participa la primul meu concurs fara voturi! Felicitari pentru toata munca depusa si pentru toate retetele postate!

Vizitator
Anonymous
3 iunie, 2011

Oana draga, ma bucur mult ca ai gasit retete ce merita incercate prin „cuina” mea. :) Sa ai mult noroc si succes in concurs!