Drob de pui in crusta de aluat

Autor:

Drob de miel sau drob de pui?

Iata ca inaintea Sarbatorii Pastelui vin cu inca o reteta specifica: drob de pui in crusta de aluat. Drobul este o reteta traditionala de aperitiv creat special pentru masa de Paste si este de obicei preparat din carne si organe de miel. Reteta de drob de pui este o alternativa la cea clasica, din miel, si zic eu, e cel putin la fel de gustoasa. In afara de gustul deosebit, drobul de pui este foarte potrivit si pentru copii, e mai usor de digerat si are si calorii mai putine.

Reteta de drob de pui va este oferita de Safir si Deliciosul de Vaslui – cel mai voinic si mai gustos pui, ca doar e maratonist!drob de pui, reteta drob de paste, drob de pui in aluat

Timp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 10 portii
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente Drob de pui:

  • 500 de grame de ficatei de pui
  • 500 de grame de piept de pui
  • 4 oua
  • 4 linguri de pesmet
  • 6-7 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 30 de grame de unt
  • sare si piper

pentru crusta de aluat:

  • 300 de grame de faina
  • 70 de grame de unt
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • apa rece pana la formarea unui aluat potrivit

in plus:

  • 1 ou pentru uns aluatul
  • faina pt. presarat planul de lucru

Pentru instructiunile de preparare o sa va rog sa urmariti filmul atasat.

In final, o imagine cu sectiunea si un Paste fericit din tot sufletul!drob de pui, reteta drob de paste, drob de pui in aluat 2

Print Friendly

Ai incercat aceasta reteta! Incarca o poza cu ce ti-a iesit..

Pentru a putea incarca o poza trebuie sa fi logat.

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Lasa un comentariu

39 Comentarii la "Drob de pui in crusta de aluat"


Vizitator
Iuliana Doru
6 aprilie, 2015

super bun

Vizitator
Gabi Herta D Alessandro
6 aprilie, 2015

Rețeta scrisă va rog ca N-am răbdare sa urmăresc secunda cu secunda clipul…)))

Vizitator
Silvia Vint
6 aprilie, 2015

super reteta

Vizitator
Onica Mal
6 aprilie, 2015

Genial arata superb.Multumin pt.retetele deliciose.

Vizitator
Christina Burlac-Gogioiu
6 aprilie, 2015

L-am facut. Tare bun!