Cautare in site
x inchide
sufleu cu branza leerdammer-2

Sufleu cu branza Leerdammer

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.04.2015
4.8
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

116 comentarii la Sufleu cu branza Leerdammer

  1. Stamate Dragos spune:

    1.Mamaliga cu branza; 2. Macaroane. 3. Placinta.

  2. Aurica Hutanu spune:

    Sufleu cu branza Leerdammer…

  3. Gogoci Ramona Liana spune:

    Pizza cu Leerdammer ci vinete prajite, paste cu masline, ardei, busuioc si leerdammer, strudel cu leurda si leerdammer

  4. Craciun Rita spune:

    eu as pregati briose aperitiv,cred ca ar isei un deliciu.

  5. dragan spune:

    Sufleu cu branza leerdammer

  6. Luci spune:

    Eu as gati cu Leerdammer original o lava..din branza…dand cascavalul prin ou cu faina si pesmet ca sa capete crusta, apoi l-as trage la tigaie cat sa se inmoaie inauntru.

  7. Gil spune:

    As face clatite umplute cu branzeturi si asezonate cu busuioc, boia, un pic de piper si un sos gorgonzola.

  8. Robu Iuliana spune:

    As face niste bilute cu tot felul de branzeturi si aromate cu felurite condimente, servite cu niste nuci si un pahar de vin.

  9. ciprian spune:

    Eu as folosi branza Leerdammer la pizza,sau peste carfofi prajiti :)

  10. ted spune:

    Placinta dobrogeana

  11. Roxana spune:

    Eu as folosi branza Leerdammer la cartofi copti in cuptor cu branza, unt aromat sau pe bruschete cu rosii de gradina si ulei de masline.

  12. misca georgiana spune:

    Eu as folosi Leerdammer cam peste tot pentru ca e extraordinar de buna. Dar momentat m-as multumi si cu o pizza facuta acasa cu multa branza Leerdammer deasupra.

  13. Alexandra Ciobanu spune:

    Cu Leerdammer as gati cordon bleu si cascaval pane!

  14. Extraordinar sufleul.Poate o sa-mi fac si eu curaj sa-l prepar.
    Eu as pregati niste paste cu branza la cuptor sau ciuperci umplute cu cascaval Leerdammer.
    Sau poate o salata de primavara cu leurda cartofi dulci si bineinteles cascaval Leerdammer..
    Branza sa fie ca de pregatit ,pregatim noi ceva .

    Cu stima .

  15. Bianca spune:

    Eu aș folosi Leerdammer la o tartă cu dovlecei sau pe pizza sau pentru niște aperitive interesante :D

  16. eduard74 spune:

    diferite feluri de paste, pizza, omleta, cartofi cu cascaval …

  17. Daniela Dinu spune:

    As pregati ciuperci umplute cu cascaval Leerdammer, rulada de curcan umplut cu legume si cascaval Leerdammer .

  18. Aldea Moni Codruta spune:

    Cred ca branzica voastra ar merge foarte bine in paste si ciuperci

  19. Andreea Dolha spune:

    AS face la bucatarie sufleu din branza cu masline verzi

  20. Abrudan Alina spune:

    Budinca de paste cu branza

  21. Zirbo Bogdan spune:

    Strudel cu branza – Multumesc

  22. Diana Antoneta Di spune:

    Gogosi si langosi umpluti cu branza

  23. Aldea Constantin spune:

    Ceva dulce. TOrt de ciocolata cu bucati de branza

  24. Rebreanu Lucia spune:

    Prajitura cu branza si prune

  25. Sabo Ciprian spune:

    Mi-ati amintit de o tarta cu cartofi si branza care o faceam acum cativa ani

  26. Aldea Roxana spune:

    clatite la cuptor cu spana si branza

  27. Orasanu Constantin spune:

    As face o tarta cu branza si afine

  28. Aurica Aldea spune:

    As face un aperitiv usor de tartie cu rosii si branza

  29. Clinciu Elena spune:

    As incerca sa fac cu branza de la Leerdammer niste ardei umpluti

  30. Vlad Rebreanu spune:

    Cum suna ?

    Clătite cu brânză și mărar gratinate :D

  31. Andreea Dolha spune:

    saratele cu branzeturi si chimen

  32. Maria Mary Adina spune:

    bulgarasi de cartofi cu branza – yammmmyyy

  33. Sever Velcherean spune:

    As lua leerdammer sa ii dau la mama sa faca niste papanasi deliciosi

  34. Diana Blaga Maria spune:

    Paste cu branza la cuptor

  35. Rebreanu Horatiu spune:

    In minte mi-a venit acum o reteta de ciupercute la cuptor cu branza

  36. Sebastian Rebreanu spune:

    as face o reteta simpla de mamaliga cu branza

  37. Adrian Zanfir spune:

    Eu sunt fan branzeturi bune si as face un platou asortat cu mai multe sortimente de Leerdammer alaturi de smochine, pere, struguri si nuci. Poate cativa stropi de miere si paine proaspata. Aaa… si un pahar de vin rosu!

  38. vali spune:

    fara fasoane si fara multe vorbe, as face niste macaroane romanesti cu branza!

  39. MagdalenaLilla spune:

    As incerca aceasta branza in prepararea unei omlete pentru micul dejun :)

  40. MihaelaLuca spune:

    As testa branza Leerdamer pe o pasca cu oua si stafide, fara aluat, dupa care e innebunita fata mea, dar si pe clatite.

  41. Andreea spune:

    Sunt fan branzeturi, asa ca as incerca sa pun in valoare gustul lor intr-o salata fresh cu radicchio, struguri, miez de nuca.

  42. Mirela Popa spune:

    Cu siguranta voi testa branza Leerdamer pe Sarbatori in budinca de spanac la cuptor pe care o voi pregati.

  43. Sasarman Amalia spune:

    Eu as face o „Placinta de ou”, cu branza Leerdemer, bacon si ciuperci.

  44. Alexandru Misca spune:

    As folosi branza Leerdamer la vinete pe gratar cu sos de rosi ,presarate cu bucati de branza in forma de frunza

  45. Ioana Cristina Popescu spune:

    As folosi branza Leerdamer la ciuperci umplute cu branza la cuptor.

  46. Ioana Adriana Gh spune:

    Crochete cu branza

  47. Laura Frunza spune:

    Eu nu cred ca as gati ceva cu branza pentru ca, in general, nu ma dau in vant dupa mancarurile cu branza gatita, exceptie facand saratelele, pateurile, placintele etc. Insa as manca toata branza asa cum e, aranjata in aperitive, gen tartine, mini frigarui, sandvisuri etc in amestec cu tot felul de verdeturi proaspete si legume. Cred ca ar fi o varianta foarte buna pentru un picnic. Prefer la picnicuri sa am multe tipuri de gustari cu branzeturi.

  48. Adin spune:

    Chec sarat cu branza Leerdammer si sunca afumata.
    Briose cu bacon si branza Leerdammer.

  49. MOLAN DANIELA spune:

    Sufleul cu branza Leerdammer este delicios.

  50. adrian spune:

    Imi plac branzeturile consumate ca atare in general dar le mai folosesc de multe ori la spaghete,salate sau pizza.
    (Adrian Bratu)

  51. Janos Levente spune:

    cartofi frantuzesti la cuptor cu branza Leerdammer

  52. Judit spune:

    Paste cu sos de brânză , pizza și acest sufleu minunat, pogăcele cu brânză și lista poate fi foarte lungă.

  53. dan iuliana spune:

    as prepara o budinca de leurda cu brinza Leerdammer si cu casacaval ras pe deasupra.

  54. danababei spune:

    Musai pizza condimentata bine

  55. Danila Daniel spune:

    As incerca si o Budincă de brânză leerdammer cu spanac şi dovlecei!

  56. Lucia Nestor spune:

    Sufleul cu branza Leerdammer este delicios.

  57. Andreea Moldovan spune:

    As face o pizza cu mult cascaval, sau bulete de cascaval picante, sufleu cu sunca, ciuperci si cascaval….lista e deschisa :)

  58. Ateito spune:

    As face cheeseburgeri cu branza Leerdammer.

  59. Angela Lazar spune:

    As face crenvursti umpluti cu cascaval Leerdammer, am vazut o reteta la Laura Adamache.

  60. As face eu multe dar acum nu imi sta gandul decat sa testez reteta ta de sufleu, Laura :)
    Neaparat cu salata alaturi. Cred ca sunt perfecte impreuna.

  61. Maria Maria spune:

    lasagna dupa reteta ta si pizza

  62. Oana spune:

    Dovlecei gratinati cu usturoi si cascaval. O nebunie :)

  63. Dorina H spune:

    Buna alegere ar fi impreuna cu „Conopida cu sos de branza la cuptor” …. satioasa, gratioasa, pufoasa :P dar alegerea este foarte grea pt ca sunt un mare fan al branzeturilor si greu de luat o hotarare….

  64. adrianas18 spune:

    branza Leerdammer merge de minune si la Briosele cu branza si ciuperci

  65. barbul teodora spune:

    Eu as face niste placinte codrenesti umplute cu branza Leerdammer. Cu o cana de lapte, ar fi cea mai grozava cina!

  66. adrianas18 spune:

    as pregati niste mingiute de orez cu branza Leerdammer in mijloc

  67. Diana Cozma spune:

    Eu as folosi-o la niste baghete crocantoase, numai bune de „spalat” aromele dulci dupa sarbatori :)

  68. Sorina Sally spune:

    Hmmm… Leerdammer… as folosi la tarte cu branza si ciuperci, cartofi gratinati, bulete cu branza, saratele cu branza si as incerca si acest minunat sufleu cu branza. Tare buuun!

  69. Cosmin Dragomir spune:

    simple, netratate termic alături de o pară sau struguri, migdale, nuci și covrigi cu sare

  70. Elyzu A spune:

    Datorita faptului ca sunt mare fana branzeturi si le-as manca oricand, la orice ora si in combinatie cu orice cred ca ar merge perfect presarat peste paste de orice fel, la lasagna, cordon bleu, saratele, sandwish-uri la cuptor pana se topeste branza si nu in ultimul rand l-as incerca cu siguranta la sufleul pe care ni l-ai aratat pentru ca mi se pare usor de realizat si foarte gustos

  71. Leontina Visan spune:

    Eu as face cu branza Leerdammer o tava zdravana de cartofi frantusezti, frumos gratinati la cuptor.

  72. Duši P. spune:

    Eu as incerca niste mini cordon bleu cu branza leerdammer si piept de pui, cred ca ar fi grozave.

  73. marcelitto spune:

    Eu nu stiu multe sa gatesc, dar cred ca as incerca cu Leerdammer cosuletele cu cascaval de pe site-ul Laurei Laurentiu, de multe ori m-am uitat cu jind la ele.

  74. Maria R spune:

    As face niste saratele minunate cu cascaval Leerdammer ras pe deasupra, langa o bere sau un pahar de vin bun mananci si nu te mai opresti!

  75. George spune:

    As face niste cartofi hasselback deliciosi cu branza Leerdammer.

  76. Gina spune:

    Eu cunosc branza Leerdammer foarte bine, o cumpar deseori. O folosesc la sandwich-urile intregii familii, si calde si reci. O folosesc ca topping pe pizza si uneori mai infulec si cate o felie goala, ca e tare buna. :)

  77. Alice spune:

    As pregati mac&cheese la cuptor, imi si imaginez firele lungi de Leerdammer topit! Mmm!

  78. Mihai Pic spune:

    as pregati ciuperci umplute cu bucatele de sunculita si cascaval (la cuptor)-facute apoi pane si carne de porc (felii) cu cascaval, la cuptor

  79. andreea spune:

    eu ma gandesc la bruscheti cu branza Leerdammer, rosii si busuioc

  80. Andreea spune:

    De mica, de cand stateam la bunica, mancam dimineata tartine cu branza si ceai, iar de atunci am prins o dragoste extraordinara pentru branza, toate felurile branza – sarata, proaspata, maturata… si in cel putin 4 zile din saptamana, dimineata avem branza in meniu.

    As folosi branza Leerdammer, pe care sincer nu am incercat-o pana acum, in sandvisuri calde pentru dimineata, in salate, in combinatie cu vinete pane sau coapte la cuptor si rosii proaspete, pentru pizza, peste o chiftea de hamburger, in rulade.. :)

  81. Daniela Jerghiuta spune:

    In afara de sandwich-uri, sigur mi-ar place sa folosesc branza Leerdammer la o tarta calda sau la niste frigarui cu branzica si fructe sau o salata cu nuci, verdeata si cuburi de branza. Multumim pentru concurs.

  82. oana ciurea spune:

    Mmmm…imi lasa gura apa gandindu-ma la tagliatele aburinde cu pesto de leurda si Leerdamer adaugat din belsug sau o portie generoasa de salada de rucola, Leerdammer si felii de portocala, stropite cu ulei de masline si seminte de susan… greu sa te decizi :)

  83. Lala Hreniucu spune:

    Desi eu nu gatesc des, din lipsa de timp, as folosi branza Leerdammer pentru a face sandwichuri calde, sau o salata cu legume proaspete si piept de pui.

  84. Mirica Ana spune:

    Eu l-as incerca un sufleu cu ciuperci proaspete de mai multe feluri. Mi se pare c-ar merge de minune cu aroma placuta a cipercilor.

  85. bucatardenevoie spune:

    M-as baga si eu la o reteta din asta dar nu am formele din ceramica.Oare in canute obisnuite ar merge?Oricum,mi-ai facut pofta de ceva bun,cu branza de calitate.Cred ca as face niste bulete cu branza asta si niste paste cu piept de pui si smantana.Daca am fi in sezonul rosiilor de gradina,doua-trei rosii si o felie de paine ar acompania minunat feliile de branzica Leerdammer.

  86. Alexandra spune:

    As prepara niste saratele delicioase cu Leerdamer, sau poate niste pateuri cu carne de pui si presarate tot cu Leerdamer. Niste aperitive deosebite, prezentate la o masa in sanul familiei! :)

  87. isabela spune:

    Eu as prepara sărmăluțe de vinete cu leerdamer și pastramă la cuptor si niște rulouri cu mușchi țigănesc, tăvălite printr-un amestec de piper roșu negru și verde ,alături de câteva roșii cherry.

  88. negulici ovidiu spune:

    As consuma-o intr-o companie placuta, cu un pahar de vin alb sec.

  89. As face o tarta cu branzeturi si rosii cherry si busuioc, sau briose cu branza si spanac, sau o lasagna cu branzeturi si somon sau…ahh, cate n-as face! :)

  90. natalia spune:

    Waw super!!! Cu siguranta prima data as face o tarta( ne plac la nebunie tartele sarate) o tarta cu praz si branza Leerdammer, sau Quiche Lorraine.

  91. Mariana spune:

    Hmmm, ce bunatate! Eu as face gougères si scones cu branza Leerdammer si chives si un sos alb cu muulta branza pentru paste. :)