Cautare in site
x inchide

Cotlete bănăţene

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.01.2011
4.6
(9)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 9

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Cotlete bănăţene

  1. Service GSM spune:

    Extrem de bun! bravo inca o data pentru promovarea bucatariei din zona ta!

  2. ema spune:

    acesta va fi meniul de maine doar ca nu stiu cum se fac cartofii ardelenesti care arata foarte bine in  poza :) sau poate stiu dar nu imi dau seama acum. 

    acum astept sa se coaca cornurile de brutar, sunt sigura ca va fi o surpriza placuta pt logodnicul si tatal meu ,carora le plac foarte mult cornurile. Cred ca azi am cumparat painea degeaba, dar nu era in plan sa fac cornuri .

    • lauralaurentiu spune:

      Ema, de data asta nu mai ai iertare! Musai sa faci o poza la cornurile de brutar si sa o postezi la articolul cu pricina :))!

      Cartofii ii fierbi in coaja, ii decojesti si ii tai dupa preferinta. calesti o ceapa taiata marunt in vreo 50 de ml. ulei, adaugi o lingura rasa de paprika dulce, sare si piper si imediat adaugi cartofii, amestecand cu grija ca sa nu ii zdrobesti prea tare, dar sa si imbrace in ceapa cu paprika peste tot. Presari cu verdeata tocata si… pofta buna! In zilele de post sunt minunati ca atare, fara nimic alaturi. Spor la treaba, te astept cu impresii!

      • ema spune:

        Mii si mii de scuze , dar au disparut ca prin minune cornurile. Dar cu siguranta voi face saptamana viitoare si atunci voi posta o poza, promit. 

        Acum ma pun sa pregatesc cotletele si cartofii. Multumesc pt reteta :)

  3. Lucia spune:

    Delicios! Ne-a placut tare mult! De fapt, nu cred sa fi fost vreo reteta, pe care eu am incercat-o de la dumneavoastra, sa nu ne placa. Va urmaresc mereu! Multumim   frumos pentru imbelsugata prezenta pe net!

  4. lauralaurentiu spune:

    Pansy draga, doar m-am explicat ca-s banatene pentru ca au fost fabricate la Ghiroda care iaste in Banat :)) Dealtfel, banateanu' de cand lumea a fost deschis la importurile benefice :).

  5. pansy spune:

    imi plac cotletele astea banatene cu parmezan !

  6. lauralaurentiu spune:

    Ramona, mie mi-a placut in mod deosebit felul care gustul verzei calite si al carnii s-au influentat reciproc. Mult succes, daca vei dori sa le incerci!

  7. lauralaurentiu spune:

    zazuza, ce sa zic? Le-au placut! Mi-a placut si mie bucatica ce mi-a fost rezervata :P.

  8. lauralaurentiu spune:

    damilena, multumesc mult! Sa stii ca au fost foarte, foarte gustoase!

  9. lauralaurentiu spune:

    Bianca draga, asa e, ai deplina dreptate :)) ! Aia sunt cartofii ardelenesti, dar cine ar putea sti mai bine decat tine, care esti din inima Ardealului?

  10. Anonymous spune:

    cred ca sunt delicioase,o sa le incerc!ramona

  11. Zazuza spune:

    daca familia comanda, musai sa gatesti ceva ce sa le placa! n-ai avut cum sa dai gres cu cotletele astea!

  12. damilena spune:

    O reteta foarte buna. Simpatica idea de "Cotlete banatene" De ce nu? Felicitari pentru reteta!

  13. Bianca spune:

    Super meniul de azi!!! dar cartofii ardelenesti cum sunt? Ma gandesc ca sunt cartofii fierti in coaja, taiati rondele sau cuburi si prajiti apoi intr-o tigaie impreuna cu o ceapa si boia rosie.
    Gresesc?