Cautare in site
x inchide
piersica penelope-1

Piersica Pénélope

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 19.04.2015
4.9
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Piersica Pénélope

  1. POPA LAURA spune:

    Tot ceea ce faceti in bucataria d-voastra arata nemaipimenit! Se vede intr-o simpla fotografie multa pasiune,mult respect pentru ceea ce asezati pe o farfurie pentru cei dragi si nu in ultimul rand multa munca. Pe mine personal m-ati inspirat foarte mult si m-ati ajutat sa ofer si eu la randul meu familiei mele multe preparate gustoase pentru care am primit aprecieri, iar pentru asta va multumesc ca existati! Putine sunt blogurile culinare de la noi care iti inspira incredere atunci cand incerci sa faci ceva nou si asta depinde de omul din spatele randurilor si fotografiilor care acorda o foarte mare atentie la ceea ce posteaza, iar acest blog minunat e unul dintre ele.Apreciez noua fata moderna a blogului, insa am o intrebare: de ce nu mai apare data publicarii fiecarei retete? Nu e important, dar pe mine personal ma ajuta sa gasesc mai usor retetele. De exemplu, acum ca e perioada leurdei, cautam in retetele postate de d-voastra in lunile martie, aprilie anii trecuti si sigur gaseam ceva pe plac.E doar o parere, d-voastra stiti mai bine!

    • Laura Laurentiu spune:

      Buna, Laura, iti multumesc mult pentru aprecieri. Nu stii cat de multa bucurie imi fac asemenea mesaje, daca cititorii mei au reusit sa primeasca aprecieri urmandu-mi sfaturile, inseamna ca mi-am atins scopul :).
      Buna observatia cu data publicarii, o sa remediez, multumesc.

  2. ellis_el spune:

    O sa incerc reteta curand,asa frumos ati prezentat si ati descris totul ca e imposibil sa nu intri in bucatarie sa cauti ingredientele.Sunt sigura ca o sa fie buna…nu am incercat nimic de pe acest blog care sa nu-mi fi reusit din prima.Multumim pentru toate retetele minunate,sunt sigura ca e multa munca in spatele unei fotografii,nu cred ca e usor sa incerci sa multumesti atatia cititori,ceea ce stiu sigur este ca de prea multe ori ne-am simtit bine noi si prietenii nostri in fata unei placinte,prajituri,fripturi…etc,toate marca Laura Laurentiu.Sa va dea D-zeu sanatate!

    • Laura Laurentiu spune:

      Iti multumesc foarte mult, draga mea, pentru cuvintele atat de frumoase :). Bucuria mea cea mai mare este sa aflu ca aceste retete chiar aduc bucurie pe masa cuiva si iti multumesc si eu pentru asta. Multa sanatate tie si familiei!

  3. Carla spune:

    Arta pura ! Felicitari !

    • Laura Laurentiu spune:

      Iti multumesc, Carla draga. :) Sa stii ca nu e cine stie ce greu de executat (chiar deloc, de fapt), totul e sa lucrezi pedant. Iar gustul… wow, gustul e de poveste :).

  4. Olguta spune:

    Arata excelent, Laura, felicitari! O simfonie de arome in adevaratul sens al cuvantului si atat de frumos decorata.
    Si da, pentru bezeaua italiana si eu prefer un mixer cu bol rotitor, care face treaba singur – dureaza prea mult mixatul cu un mixer de mana pana ajunge la temperatura camerei, timp in care as putea face alti pasi ai retetei, insa si bezeaua obtinuta e net superioara celorlalte si nemaipomenita pentru mousse-uri. (as adauga ca si linsul bolului e super la bezeaua italiana, dar nu stiu cat se cade :)))

    P.S. – imi place noua fata a blogului, mult mai aerisit si usor de urmarit :)

    • Laura Laurentiu spune:

      Ah, Olguta draga, ce-ai scris in paranteza… am crezut ca e micul meu secret si ca-i numai al meu :P. Vad ca-l impartasim :)). Iti multumesc mult pentru comentariu si ma bucur ca iti place noua fata a blogului. Si mie imi place, inca mai lucrez ca sa-l fac mai logic, dar zic eu ca-s pe calea cea buna si ma bucur ca si tu confirmi. :)