Cautare in site
x inchide
burek-cu-carne-reteta-pas-cu-pas-reteta-cu-poze-placinta-burek-cu-carne-cum-se-face-placinta-burek-cu-carne

Burek cu carne

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.08.2009
Rating
4.9
(115)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(115)

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

46 comentarii la Burek cu carne

  1. George spune:

    foi de plăcintă americane nu ai găsit? ălea sunt ca foaia de țigare sau sunt prea subțiri?

  2. Didi spune:

    am dactilografiat gresit *ce-i fac (e de la gustatul preparatului :)) )

  3. Didi spune:

    am dactilografiat gresit *ce-i fac (e de la gustatul preparatului :)) )

  4. Didi spune:

    vai. de mine. am incurcat plicul de boia dulce cu ala de chilli. nu vrei sa stii cat chilli am pus. cei fac? :))) …hai ca sotul meu mereu imi zicea ca nu iutesc cat vrea el mancarea din cauza fiica-mii. sper macar el sa o manance.

  5. Didi spune:

    vai. de mine. am incurcat plicul de boia dulce cu ala de chilli. nu vrei sa stii cat chilli am pus. cei fac? :))) …hai ca sotul meu mereu imi zicea ca nu iutesc cat vrea el mancarea din cauza fiica-mii. sper macar el sa o manance.

  6. Didi spune:

    iar il fac acum :)))

  7. Didi spune:

    Laura, nu m-am lasat. Din toate nebuniile de pe site, mie mi-a casunat pe reteta asta. De data aceasta am facut-o ca la carte, o minunatie a iesit. Partea proasta este ca n-am pozat nimic pt ca sotul meu este ca un arici, sa nu ma mai vada ca ma ocup de culinar ca cica pierd prea mult timp si doar ce apuc atunci cand nu este el acasa. M-am ofticat!

    • lauralaurentiu spune:

      Oh, draga mea, nu-mi spune! :)) Nu ai idee cate retete au ramas nepozate datorita mancailor mei care efectiv imi rup usa bucatariei cand termin de gatit. :)) Ma bucur ca v-a placut, sa va fie de bine. :)

  8. Didi spune:

    Draga Laura, o am salvata reteta cred de vreo jumatate de an, de pe vremea cand ma semnam Lia la tine pe blog, dar trebuie sa-ti marturisesc ca este una cu peripetii. La un moment dat ti-am trimis un mail ca link-ul salvat ma ducea intr-o reteta de inghetata parca :))) si nu mai gaseam burekul nici cu search si „m-am ratzoit” politicos la tine ca nu-mi mai gasesc burekul. A fost prima incercare ratata din motiv de negasire reteta. Dupa Revelion, am aprovizionat voioasa ca sa intocmesc prea-minunatul burek. Cand sa purced la treaba, surpriza! Pachetul cu foi de placinta din congelator, pe care ma bazam, s-a dovedit a fi de fapt aluat (din vina mea, evident). Prin urmare, aveam in fata compozitia ta de burek si un aluat cu care trebuia sa fac ceva. Ce-a iesit, vei vedea maine pe blogul meu ca sa te prapadesti de ras. Delicios si in varianta mea mai uscata, motiv pentru care n-o sa-l mai numesc burek dar voi povesti despre cel autentic de la tine, normal! :)

    • lauralaurentiu spune:

      Didi, au iesit faine trigoanele tale ;). Nu ma indoiesc ca au fost si gustoase, chiar daca in urma unor peripetii. :))

  9. Mioara spune:

    Foarte bun si foarte usor de facut.
    Multumesc mult pentru retete, tot ce am incercat a iesit bine. Te imbratisez cu toata dragostea!

  10. malina spune:

    si poza, ca nu reuseam sa o urc, abia acum am putut.

  11. malina spune:

    multumesc, Laura. oare a cata oara iti multumesc? cu siguranta ca vor mai fi multe altele. sunt dependenta de blogul tau. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

  12. tabita curea spune:

    De cind am descoperit blogul dumneavoastra aceasta este prima reteta pe care am incercato si de atunci o tot pregatesc mereu. Copii mei o adora cit si sotul meu. O bunatate ce mai ….alaturi de o salata. Multumim mult pt retete.

  13. Florina spune:

    Excelent Burekul! sunteti o gospodina desavarsita!

  14. Maria spune:

    am facut in tava jumatate cu carne si jumatate cu branza sarata ,e in cuptor dar miroase minunat astept sa o gust. multumesc pt retete!

  15. nana spune:

    super,super bun.miam fript limba de 2 ori nemaiavind rabdare sa se raceasca :)).lam facut deja de citeva ori..multumesc mult pentru postare..

  16. ariadna_75 spune:

    Delicios, o nebunie cum bine spunea cineva de aici.De cand am dus la servici burek-ul cu carne facut dupa reteta ta ,toata lumea de pe sectie(dar toata,nu a scapat nici colegei care a venit acum o luna) bucatareste dupa reteta ta.
    multumiri si te tuc inca odata

  17. Andreea11law spune:

    Buna Laura, iti urmaresc cu placere blogul de ceva vreme si am descoperit ca ai mai multe retete sarbesti. Eu si sotul meu ne-am intors foarte recent dintr-o minunata vacanta in Muntenegru, unde am fost foarte incantati de ciorbele care ne-au fost servite, in special ciorbele crema de legume cu carne (foarte savuroase!!!). Am inteles ca relativ aceleasi retete se folosesc si in Serbia. Nu am reusit sa obtin de la hotelul unde am stat o reteta si ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa postezi tu una. 

    • Anonim spune:

      Andreea, o sa ma straduiesc pe viitor sa dau curs cererii tale. :) Sa va fie de bine vacanta, e un loc minunat!

      2011/8/15 Disqus

  18. Antonina spune:

     Arata minunat Laura… stomacul il am in pioneze.. Ma tot uit pe site ce sa fac ce sa fac pentru concurs… si clar imi vine sa le fac pe toate..:)) burek-ul asta parca mi-a dat  o palma peste fata si un cot fix in plex…. so ..be it.. o sa-l facu pe asta musai !! :))

    • Anonim spune:

      Burekul e bun, Antonina, si e atata de adaptabil… poti sa il faci cu branza dulce sau sarata, cu carne, cu mere, cu visine, chiar si cu varza! :)) (ca tot ai tu ceva cu varza ;) ).

      • Lacrimioaracazan spune:

        acum am facut pt prima data burek cu toate ca sunt banateanca dar mi-a lasat gura apa cand lam vazut postat abia astept sa il scot din cuptor te pup laura

  19. Marcela spune:

     Bun…dupa tortul de zahar ars ce l-am facut sambata dupa reteta ta si a iesit demential de bun plus ca a fost fff simplu acuma tot ma gandesc la acest burek ! Care musai il voi da de hac in aceasta saptamana cat de curand mai ales ca am aproape tot ce trebuie la el. Multumesc inca o data pentru retetele tale minunate !

  20. Scufa spune:

    Aliooooooo…m-ai omorat cu reteta asta! N-am vazut demult sa arate ceva gatit cu carne asa de bine…musai trebuie sa-l incerc! Dupa ce-l fac, revin cu impresii :-)
    Multumesc!

  21. alice spune:

    L-am incercat!Este extraordinar!

  22. Anonymous spune:

    Buna,
    Azi mi-am afcut curaj si am "prestat" burek cu carne.
    Ce sa spun? o nebunie !!!!!
    Merita sa incercati!!
    Multumim Laura ! Marieta

  23. Anonymous spune:

    Preparatul acesta arata intr-un mare fel.
    Si pentru ca de Craciun am invitati la masa, as vrea sa-l "prestez" si eu, dar numai jumatate, ca si tine.
    Ai putea sa-mi spui te rog ce dimensiune are tava in care ai facut cu jumatate din cantitati?
    Felicitari pentru tot ce faci !! Marieta

  24. Mirela spune:

    Laura,
    am descoperit blogul tau abia seara trecuta. Sunt incantata de savoarea bucatelor pe care le prepari. Te felicit din tot sufletul si-ti marturisesc ca te voi urmari sistemnatic! :))
    P.S. Acum am in cuptor burek-ul cu carne, miroase dumnezeieste, abia astept sa fie gata.

  25. Andra spune:

    Cum se cade sa si multumesti dupa ce te inspiri cu nerusinare, te anunt ca am fact burekul si a iesit o minunatie.
    am respectat reteta intocmai, doar ca am folosit foi grecesti din lipsa de alternative si am condimentat carnea cu piper, patrunjel, cozi de arpagic verde si menta, toate proaspete.
    imediat ce mai prind niste timp liber o sa-l incerc si pe cel cu branza sarata!

  26. Anonymous spune:

    buna ziua, in primul rand. as dori sa stiu daca pot face aceasta reteta cu carne tocata de pui. multumesc

  27. lauralaurentiu spune:

    Andra, iti multumesc mult pentru aprecierea aratata. Ma bucur ca am mai castigat un cititor fidel. In ce priveste burekul, te astept cu mare interes sa imi comunici impresiile tale. Spor la copt si… pofta buna!

  28. lauralaurentiu spune:

    Roz_bonbon – scuze ca am dat peste mesajul tau atat de tarziu. Sigur ca nu m-am suparat :) .

  29. Andra spune:

    In primul rand ma bucur ca te-am gasit. In sfarsit un blog culinar romanesc respectabil. Faptul ca e banatean mi-l face cu atat mai placut.
    Si ce sa zic de reteta asta, mancam burek in copilarie, datorita retetei tale mi l-am amintit ca din alta viata :)
    O sa-l fac neaparat week-end-ul asta, multumesc de reteta.
    Ah, si m-ai castigat categoric ca cititoare fidela!

  30. Roz_bonbon spune:

    Laura, esti o bucatareasa desavarsita! Felicitari!
    Daca nu te superi, eu te trec la blogurile preferate, pentru cxa la ce bunatati ai…trebuie sa te am in vizor mai des.
    Apropos! Am facut Kinder Pingui cu inspiratie de la tine, insa am specificat sursa, e ok asa? Sper sa nu te fi suparat.

  31. laura laurentiu spune:

    Didona, e super, mie imi place chiar mai mult decat cea cu branza :) !

  32. Diana Didona spune:

    Ce bine ca am gasit reteta; im place foarte mult, ca si cea cu branza.

  33. Gina spune:

    Cum spuneam – unul mai bun decat altul! Si totusi…parca asta carnosu mi-s parut chiar mai bun decat cel cu branza! Multumeeeeeeesc si pup!

  34. laura laurentiu spune:

    Laura, draga mea, ma bucur mult ca te intereseaza aceasta reteta. Multi dintre cei care au nu au gustat, nu isi pot imagina cum este, cat de suculenta, frageda si plina de savoare poate sa fie. cat despre burekul cu branza sarata… uite-acu'! ;)

  35. Laura spune:

    Vaiiii de mine, Laura, ce furtuna ai declansat tu la mine-n stomac acum!!!!!!!!!!!! :)))
    De cand voiam sa te bazai cu intrebari despre burek, numai eu stiu (si n-am mai ajuns din cauze bine cunoscute)
    Deci, tre' sa discutam! :P
    …cum ma linistesc un pic, cum il fac…inclusiv cu branza sarata…ma bazez pe tine, da?! :))
    …ca eu mai mult la degustat ma pricep, hi, hi…
    Pupici infiniti pentru minunatiile astea de retete pe care le impartasesti cu noi!!!