Cautare in site
x inchide
creveti, calamari si midii la grill, reteta fructe de mare

Creveti, calamari si midii la gratar

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 23.06.2012
5
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Creveti, calamari si midii la gratar

  1. Mary spune:

    Mama mea ce bunatati!Laura gandesti la fel ca mine!la fel si ei cand mananc fructe de mare ma simt in vacanta,ma simt de parca as fi pe o insula exotica,binenteles insotite de un pahar de vin alb sec!

  2. Mary spune:

    Mama mea ce bunatati!Laura gandesti la fel ca mine!la fel si ei cand mananc fructe de mare ma simt in vacanta,ma simt de parca as fi pe o insula exotica,binenteles insotite de un pahar de vin alb sec!

  3. Nicoleta spune:

    spuneti-mi va rog gratarul poate fi conectat direct la o teava de gaz sau merge doar cu butelie? Ce fel de butelie este necesara?  Multumesc anticipat pentru raspuns. 

    • lauralaurentiu spune:

       Gratarul merge la butelie (nu merge la teava de gaz, penru o astfel de alimentare sunt necesare tot felul de modificari). O butelie normala sau una mai mica, de care doriti. Eu folosesc butelia portocalie care se schimba la benzinarii.

  4. Teodora spune:

    Incearca orice seafood cu putin ulei, rozmarin, lamaie si usturoi. Nimic mai mult, simplu dar delicios. Seafood se lasa cam 30 de minute la marinat.
    Midii sau scoici se fierb in vin alb pana se deschide cochilia. E mult mai gustos decat doar in apa. Eu le prepar apoi cu:calesc bacon si praz, adaug smantana si patrunjel. Cu painica aia formidabila sau cu bagheta super-excelenta care o faci Laura, te lingi pe deste.
    Multumesc inca o data pt retetele formi-extra-super care le daruiesti tuturor.