Cautare in site
x inchide

Tort cu mousse de ciocolata alba si visine

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.10.2010
4.9
(8)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 8

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

130 comentarii la Tort cu mousse de ciocolata alba si visine

  1. Simona-Lorena spune:

    Buna ziua.Va apreciez foarte mult talentul gastronomic,priceperea si stradania pe care le inglobati in fiecare reteta de pe acest site si in acest sens as dori sa va felicit.Avand in vedere ca se apropie ziua fiicei mele, mi-am propus sa ii confectionez un tort special care desigur sa contina combinatia sa adorata:ciocolata si visinele. Am tot cautat retete dar dintre toate cea mai potrivita din toate punctele de vedere mi se pare a dumneavoastra.Totusi as avea nevoie de cateva indicatii:
    1.in primul rand as dori sa fac tortul intr-o forma rotunda(forma obisnuita de tort) dar nu stiu ce cantitati sa folosesc avand in vedere ca reteta dumneavoastra este pentru un tort mai mare. Daca folosesc cantitatile de aici mi-ar iesi un tort cu mai multe blaturi?
    2.as dori sa stiu daca,continand atata gelatina, mousse-ul de cicolata alba de la acest tort are textura aceea aerata sau e mai mult gelatinos?Ar trebui sa folosesc mai putina gelatina?
    3.eu as dori ca glazura acestui tort sa fie alba.In loc de cicolata neagra as putea topi cicolata alba?sau sa pun frisca?ce sfat imi oferiti?
    Va multumesc anticipat si va astept sfaturile!Promit ca voi posta o poza dupa realizarea acestei minunatii de tort.

    • lauralaurentiu spune:

      Simona-Lorena, iti multumesc pentru apreciere si pentru ca ai ales sa pregatesti la ziua fetei tale o reteta de pe site-ul meu. Raspunsuri:

      1. eu iti recomand sa folosesti cam 2/3 din cantitatile de ingrediente pentru un tort de 24-28 cm. diametru si 1/2 pentru un tort mai mic de 24 cm. diametru.
      2. tortul pe care l-am facut eu a trebuit sa fie transportat asa incat am vrut sa-l stiu stabil, daca vrei poti sa reduci cantitatea de gelatina.
      3. poti sa topesti ciocolata alba rupta in bucatele, fara niciun fel de adaus (ciocolata simpla); ciocolata alba se topeste in bain-marie, niciodata in contact direct cu suprafete foarte fierbinti. Ai grija, ciocolata alba e foarte pretentioasa si sensibila, se arde usor si se poate sa se si taie daca nu o manevrezi cu mare grija.

      Spor la treaba si la multi ani fiicei tale!

  2. kathi spune:

    acesta a fost tortul care l-am facut de revelion. a fost extrem de bun!!! multumim pt reteta!!

  3. Gia spune:

    Ce smantana pt. frisca ati folosit?

  4. simona spune:

    am facut tortul,a iesit super,nu reusesc sa postez poza. astept retete noi

  5. maria spune:

    pare un tort minunat si m-am hotarat sa-l pregatesc peste 2 saptamani,de ziua mea.am insa cateva intrebari:
    1.blatul e mai „pretentios” decat unul obisnuit,adica exista ceva sanse sa nu-mi iasa?
    2.la jeleul de visine apa rece scrie ca trebuie sa fie pana la completarea unui volum de 500 ml.adica cu tot cu visine si cu apa vasul sa fie umplult pana la 500 ml?
    3.am citit ca blatul nu se insiropeaza pt ca se inmoaie de la crema.dar daca aceasta contine gelatina,mai e posibil asa ceva?
    4.tortul pare a fi destul de inalt,eu m-am gandit sa pregatesc 3 blaturi(nu 2 si nu mai tai din ele),astfel incat marimea tortului sa fie cat a tavei in care am copt blatul,dar atunci crema va avea de acoperit o suprafata mai mare de blat..este posibil sa fie un dezechilibru intre blat-crema?

    imi cer scuze daca intrebarile par prostesti,dar nu am mai incercat niciodata un astfel de tort si chiar imi doresc sa-mi reuseasca.astept un raspuns.
    multumesc.

    • lauralaurentiu spune:

      Raspunsurile tale, Maria:

      1. Nu, e un blat bun si fraged care reuseste orisicui.
      2. exact, cu tot cu visine si apa vasul sa fie umplut pana la 500 de ml.
      3. Da, este posibil :).
      4. Nu ar fi mai mare, ci tot atat, pentru ca si eu am folosit tot blatul, numai ca am creat un strat suplimentar, ideea ta este sa il folosesti in doua straturi, numai ca va semana mai putin cu un tort, si mai mult cu o prajitura.

      Spor la treaba, petrecere frumoasa si te astept cu impresii!

  6. mirela spune:

    tortul a fost bestial, multumesc pentru tot! va pup

  7. mirela spune:

    nu am gasit gelatina granulata, pot sa pun gelatina fin maruntita de la dr oetker?

  8. mirela spune:

    va mai deranjez cu o intrebare , crema se va face tare rau, ca am mai facut o data o crema de unt cu ciocolata alba, bine fara frisca si era asa de tare incat se sfarama cand o mancai; sper ca nu v-am sacait prea tare, dar sunt stresata sa-mi iasa bine tortul; multumesc mult si scuze de deranj

    • lauralaurentiu spune:

      Nici aceea nu ar fi avut voie sa fie atat de tare :). Sper ca nici aceasta. Te rog sa fii foarte atenta cand masori cantitatile si cand pregatesti tortul in general, mult mai atenta decat la cititul retetei :).

      2012/12/13 Disqus

  9. mirela spune:

    multumesc mult, va pup

  10. mirela spune:

    si cate linguri cu varfa de faina, ca nu scrie; multumesc

  11. mirela spune:

    blatul nu se insiropeaza?

    • lauralaurentiu spune:

      Daca folosesti tortul in aceeasi zi, insiropeaza usor, daca va sta la frigider peste noapte, nu e nevoie sa fie insiropat, se va umezi destul de la crema. Tava nu are diametru, caci e dreptunghiulara, lungimea=35, latimea=28. Ciocolata topita, evident, calda, daca e rece se intareste la loc.

  12. mirela spune:

    ciocolata topita cand o aduci sa fie rece sau calda?

  13. mirela spune:

    tava ce diametru sa aiba?

  14. malina spune:

    si asta e sectiunea. ca n-am putut sa le urc pe toate odata. te pup, multumesc pentru realul ajutor.

  15. malina spune:

    imi pare rau ca am intarziat cu pozele, am fost ocupata rau in perioada asta si abia acum am reusit. am incercat sa ma inscriu pe site, mi-am dat datele dar nu am primit nimic pe email. o sa mai incerc iar, sa vad, poate e o defectiune.a iesit foarte bun, dar cred ca mergea si cu 2 plicuri de gelatina in loc de 4. oricum, n-a ramas nimic din el, foarte foarte bun.

    • lauralaurentiu spune:

      Sunt convinsa ca fost exceptional la gust :). sa va fie de bine. O sa incerc si eu sa mai reduc cantitatea de gelatina… as inceca cu 30 de grame. Daca e mai teapan, insa, e mai usor de transportat. Ma gandesc sa fac tortul asta pentru Craciun.

  16. mirela spune:

    ciocolata alba o topesc la bain marie?

  17. mirela spune:

    si inca o intrebare, daca as putea face blatul cu o zi inainte; scuze ca te sacai cu intrebarile

  18. mirela spune:

    ouale nu se coaguleaza cand le adaugi in laptele fierbinte? imi cer scuze dar sunt incepatoare

  19. mirela spune:

    ce inseamna duiul si cum ai decorat , ca nu inteleg?

    • lauralaurentiu spune:

      :)) cat e ciocolata cu alpte sau amaruie cu care glazurezi tortul inca umeda, torni deasupra liniile de ciocolata alba. Prin duiul ala. :))

  20. mirela spune:

    unde gasesc gelatina granulata?

  21. mirela spune:

    nu stiu ce inseamna duiul cu deschizatura mica , nu prea inteleg cum ai facut decoratiunile

  22. Mariana spune:

    sunteti amabila sa-mi spuneti cate folii de gelatina ar fi echivalentul a 40 g de gelatina?sunt incepatoare in ale bucatariei…dar as vrea sa fac aceasta crema…multumesc anticipat

  23. malina spune:

    buna dimineata , laura.ai scris 40 g gelatina! e o greseala? ca mi se pare enorm si vreau sa fac tortul azi. please, poate te afli prin preajma si poti raspunde, ca m-am apucat de el.e vorba de gelatina de la mousse.

    • lauralaurentiu spune:

      Malina, eu atat am folosit, si cantitatea de lichid e mare (oua intregi, lapte, smantana etc.) in plus am dorit un tort usor de transportat. Ma gandesc ca poti sa reduci cantitatea sau chiar sa folosesti alta reteta pentru crema. Chiar sunt curioasa cum vei proceda, da-mi de stire si mie. Tortul e oricum foarte gustos si aratos, a fost un mare succes.

      • malina spune:

        multumesc mult de raspuns, sa stii ca pana la urma am respectat reteta, m-am gandit si eu ca e volum mare de ingrediente, abia astept sa vad cum iese. pun pe seara o poza. te pup.

  24. mihaela spune:

    un tort excelent…felicitari pentru toate retetele dvs.

  25. Maria spune:

    imi plac foarte mult retetele de pe acest site,chiar am preluat si eu cateva,insa tortul acesta m-a lasat fara cuvinte.l-am notat in caietul cu retete,probabil ca-l voi prgati de ziua surorii mele,in octombrie.arata minunat,insa am si eu o intrebare:blaturile nu se insiropeaza?

  26. Dumitrascuemilia spune:

    Am facut si eu tortul acesta,a iesit super…….Multumesc din suflet pt reteta si felicitari pt ceea ce faci ,esti sursa mea de inspiratie deseori.Pupici…………..multi.

  27. Rodica_0909 spune:

    Acesta a fost, s-a mancat f repede.

  28. Rodica_0909 spune:

    L-am facut si eu, chiar de doua ori, a doua oara i-am dat forma unui bust feminin. E foarte bun, FELICITARI! Laura ai retete foarte bune, toate.

  29. Aduta_ada spune:

    mmmmm ce bine arata, de sarbatorile pascale am sa-l fac si eu ,sper sa-mi iasa
    te pup si pentru urarile de martisor, si tie la fel iti doresc o primavara frumoasa si plina de realizari te pup

  30. Mihaelaconfala spune:

    MULTUMESC DIN INIMA.ASTAZI AM INCERCAT O RETETA DE PRAJITURA CU MERE.MI-A REUSIT,DESI NU CREDEAM,SI E DELICIOASA.MA BUCUR SA AM ASA UN AJUTOR.VA MAI VIZITEZ.SIGUR.

  31. Mihaelaconfala spune:

    Va rog sa-mi spuneti cate portii se obtin.Cu anticipatie,multumesc.MIHAELA.

  32. Adelinanastase64 spune:

    Am facut si eu tortul acesta de Craciun. Am muncit de mi-au „sarit capacele” dar a meritat. Multumesc draga mea Laura! Esti o minune si un izvor de inspiratie !

  33. Adelinanastase64 spune:

    Am facut si eu tortul acesta de Craciun. Am muncit de mi-au „sarit capacele” dar a meritat. Multumesc draga mea Laura! Esti o minune si un izvor de inspiratie !

  34. Diana spune:

    Am facut si eu tortul acesta saptamana trecuta, pentru ziua mea de nastere. A iesit delicios, asa cum am mai spus toate retetele de aici sunt absolut delicioase!Eu am ornat cu frisca pe margine, cam asa a iesit.

  35. Vali Cherechean spune:

    cam pentru cate persoane ii tortul asta? Arata super si dupa ce citesc aici ii si super bun. Esti un geniu, imi plac mult retetele tale si explici chiar si cele mai mici detalii.

    • lauralaurentiu spune:

       Vali, multumesc pentru felicitari. As zice ca tortul il poti imparti fara probleme in 20 de portii, poate chiar 24, depinde doar cat de pofticiosi sunt invitatii.

  36. Gabriela Camelia Boboc spune:

    ceau, draga Laura ce sa-ti mai spun am muncit aproape 2 zile la tort ….cu decor si a iesit un spectacol nici mie nu-mi vine sa cred ca am reusit sa fac asa minunatie de tort … si atitea flori….. din pasta de zahar a iesit o minunatie si la gust nu mai avem cuvinte  cind o sa coboare prietenul meu pozele de pe telefon in calculator o sa-ti trimit sa vezi……………….sint chiar mindra si vreau sa-ti multumesc din suflet ptr ajutorul dat ……………….la gust incredibil de fin si de rafinat si visinele ii dau o aroma…………..apropo am facut si eclerele dupa reteta ta numai ca eu am o reteta de crema ce ne place cu lamiie ….oricum  multumesc de mii de ori ptr sfaturi si ptr minunatele retete ……………………….eu ador nucutele sti nu ?ma punea mama mea sa coc capacelele …din pacate am pierduto pe mami a pierdut si reteta ……………cu toate ca nu am forma dar totusi mi-as dori sa le fac nu sti o reteta ?  Te pupam si multumesc din suflet sa-ti dea dumnezeu multa sanatate sa ne indulcesti viata …………….pupici si mii de imbratisari
    cu drag Gabriela

    • lauralaurentiu spune:

      Gabriela draga, ma bucur mult ca ti-a reusit tortul atat de bine :). Chiar as fi curioasa si eu sa vad niste poze.

      In privinta fursecurilor-nuci, sa stii ca eu nu le-am facut niciodata, nu am avut forme.

  37. anonim spune:

    as vrea sa stiu si eu ce dimensiune a avut tava in care a fost copt blatul,pentru ca nu se mentioneaza si se vede in poza sub hartia de copt o tava,luna aceasta este ziua mea si imi doresc sa-l fac si nu as vrea sa dau gres.multumesc

    • Lauralaurentiu spune:

       Am copt blaturile in tava de 38×36, dupa care le-am taiat in cate o bucata reprezentand 2 treimi si una de 1 treime si am montat tortul intr-o tava mai mica, cu peretii inalti, cu trei straturi de blat, cel de la mijloc fiind format din cele doua bucati de 1 treime rezultate. Spor la treaba!

  38. Gabriela Camelia Boboc spune:

    ce sa spun am facut si clatitele banatene ca doar cum arata nu ma puteam stapinii, cuvinte nu m-ai am …………..super de bune ,am facut si o reteta de pui la fel …………….multumesc inca o data din suflet  acum vreu sa pregatesc minunatia asta de tort ca doar vine ziua indragostitilor .nu?………….sanatate multa draga mea sa ne traiesti  o 1000 de ani sa ne inspiri cu retetele tale …………….pupici si multe imbratisari …..cu drag gabriela

  39. Gabriela Camelia Boboc spune:

    Draga Laura sint Gabriela din Mallorca cred ca iti amintesti ti-am scris nu demult zilele astea, multumesc din suflet ptr retetele tale am facut si prajitura cu mere si  coniac… super….a iesit un deliciu, te rog din suflet sa-mi dai un sfat  ca nu am pe cine sa intreb ….din pacate familia mea nu mai este ,saraca mama ,daca mai traia  sa dus la 47 de ani, era la fel ca tine din mai nimic facea minuni…………..e poveste trista ….aici pe insula asta nu prea gasesc mai nimic am cautat amidon nu am gasit cu ce as putea inlocui ……te pup si-ti doresc din suflet numai bine si sanatate multa …..aaaaaaa vroiam sa fac minunatia asta de tort cu visine……te imbratisez cu drag si mii de multumiri ……daca te hotarasti vreodata sa vi in Mallorca mi-ar face deosebita placere sa te cunosc,  numai bine

    • Anonim spune:

       Draga Gabriela, ma bucur din suflet ca ai icnercat deja unele retete de pe acest blog culinar si ca s-au concretizat in reusite.

       Imi pare rau de mama ta, sunt convinsa ca ii simti lipsa, incearca sa te consolezi gandindu-te ca ea cu sigurantate ocroteste de acolo de unde este acum.

      Draga mea, amidonul = maizena, cauta-l sub aceastadenumire, daca nu gasesti inlocuieste-l cu praf de budinca de vanilie, e cam acelasi lucru, doar ca are in plus niste aroma de vanilie.

      Iti multumesc pentru invitatie, daca voi ajunge pe acolo sigur mi-ar face placere sa ne cunoastem.

  40. myky33 spune:

    SUPER TORTUL!!! L-AM FACUT DE REVRLION, E FOARTE BUN! MULTUMESC PT RETETA!
    LA MULTI ANI!!!

    • Laura spune:

      Ma bucur mult, e intr-adevar un tort superb, sunt incantata ca ti-a reusit si ti-a placut! Te mai astept cu mare drag, multumesc de urari, la fel si tie!

  41. Tavi spune:

    Va multumesc mult pentru urarile ce mi le-ati adresat pe blogul meu.
    In prag de An Nou va doresc si eu numai bine in anul ce va veni, dumneavoastra, familiei si celor ce va sunt dragi! Multa fericire, sanatate, belsug si cat mai multe realizari!

  42. pansy spune:

    Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun si cat mai plin de dorinte implinite ! LA MULTI ANI !

  43. MARIANA ITALIA spune:

    Doamna Laura vreau sa va spun ca mi-am luat inima in dinti si am decis sa fac acest tort maine pt ca marti 21 este ziua mea,si cum mami nu e cu mine,tre sa ma descurc singura,dar cu ajutorul dv cu tot ce vad pe blog pot face si singura!Va multumesc din suflet pentru tot ce postati, pentru ca totul este ajutator pt fetele tinere! Va doresc la toata familia UN CRACIUN FERICIT, MULTE BUCURII,SI SA VA ADUCA MOSU MULTE SURPRIZE (PLACUTE SPER)SI MULTA MULTA SANATATE!!!!!!!! MARIANA

  44. lauralaurentiu spune:

    De ce nu? Tot din aia folosesc si eu, care se inmoaie in apa. Unii din producatori o fac pulbere mai fina, altii granule mai mari. Succes, sa revii cu impresii.

  45. Anonymous spune:

    foarte gustoase toate mancarurile si prajiturile ce la faceti,tot este super bun doamna Laura!!
    Eu am o problema stau in italia si nu gasesc gelatina decat praf si se topeste cu apa(aia normala)pot sa o folosesc pe asta?

  46. lauralaurentiu spune:

    Aurelia, sa iti fie de bine, ma bucur mult ca ai incercat reteta si a iesit pe gustul tau! La multi sarbatoritului (sarbatoritei) :) !

  47. aurelia spune:

    Cautand un tort pentru aniversare, am dat peste reteta asta si am zis "de ce nu?". Rezultatul a fost cu mult peste asteptari. Multumesc mult.

  48. lauralaurentiu spune:

    Elena, iti multumesc mult de felicitari si ma bucur ca ai pregatit tortul si a fost o reusita. Sa iti fie de bine!

  49. Anonymous spune:

    La multi ani pentru fica dumneavoastra!
    Eu am facut tortul si pot spune ca este extraordinar. Un tort foarte bun pentru petrecerile cu multi invitati. Un gust extraordinar si mai arata si bine.
    Multumesc pentru reteta.
    Cu drag
    Elena

  50. lauralaurentiu spune:

    Te primesc cu drag, Lissa, te pup si eu si iti multumesc!

  51. Lissa's Cakes spune:

    La multi ani si cat mai frumosi pentru d-ra ta .
    Laura draga mai primesti intarziati?Te pup.

  52. lauralaurentiu spune:

    gaby_d , iti multumesc foarte mult si te mai astept sa vizitezi acest blog culinar.

  53. lauralaurentiu spune:

    MIMI scumpa, iti multumesc mult in numele meu si al Milenei, sa dea Dumnezeu sa se implineasca!

  54. lauralaurentiu spune:

    Nina's Art Cake , iti multumesc mult de tot. Ma bucur ca iti place aceasta reteta dar si celelalte retete de prajituri. Eu te mai astept cu mult drag.

  55. lauralaurentiu spune:

    Oana.Nagy, iti multumesc foarte mult pentru urari! Intr-adevar, reteta de tort e minunata, ma gandesc sa il incerc pe viitor si sub forma de prajitura, cu doar doua straturi de blat si cate unul de mousse de ciocolata si de jeleu de visine intre ele.

  56. lauralaurentiu spune:

    Liana 10, iti multumesc foarte frumos.

  57. gaby_d spune:

    Ce frumos e!
    La multi ani frumosi cu sanatate!

  58. MIMI spune:

    Laurica,tortul arata senzatioanal,nu fi modesta!!!Dupa combinatia de gusturi,a fost divin!
    La multi ani,Milena!Sa fii sanatoasa si fericita!Sa ajungi un medic renumit!!!!!

  59. Nina's Art Cake spune:

    Buna ! Eu…v-am descoperit cam tarziu, dar …imi place foarte mult tot ce am vazut la dvs. pe blog( si aceasta ultima reteta, este DELICIOASA).O voi incerca cu prima ocazie. LA MULTI ANI ! Sa va traiasca fata, sa fie sanatoasa, norocoasa si iubita !

  60. Ioana.Nagy spune:

    La multi ani pentru fiica ta si sa traiasca asa cofetareasa! foarte frumos arata tortul si de gust ce sa mai zic dupa parerea mea visine plus ciocolata este combinatia perfecta.

    Va tzuc pe amandoua!

  61. Liana10 spune:

    Sa-ti traiasca, sa fie fericita si sa i se indeplineasca visele!
    Cred ca e foarte mandra de mama sa si de minunile ce le prepara ;-)

  62. lauralaurentiu spune:

    Miha, multumesc mult pentru urari. :)

    Tortul… a fost super! :P

  63. Miha spune:

    La multi ani fiicei tale!
    Tortul este super!

  64. lauralaurentiu spune:

    Fuat Gencal, thank you very much! I'm a little confused: in Turkey the sweets are served as apetizers? I translated your message with google translator, I'm not quite sure it is correct, but I understood that you like my apetizer.

  65. lauralaurentiu spune:

    bucatar maniac, multumesc foarte mult pentru urare!

  66. Fuat Gencal spune:

    Çok güzel çok leziz ve iştah açıcı olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

  67. bucatar maniac spune:

    La multi ani fiicei tale!

  68. lauralaurentiu spune:

    Anastasia, iti multumesc mult pentru aprecieri, esti tare draguta! Reteta aceasta e foarte buna, ai dreptate, o sa o refac cu siguranta, macar sub forma de prajitura (cu un singur strat de creme intre doua blaturi) pentru ca e exceptional de gustoasa.

  69. lauralaurentiu spune:

    Bianca, asa e, e o combinatie de arome delicioasa ciocolata cu visine.

    Multumesc pentru urari!

  70. lauralaurentiu spune:

    Cristina draga, iti multumesc mult pentru urari!

    Tortul a fost cu siguranta super bun, pentru ca dis de dimineata s-a intors sarbatorita de la petrecere cu tava goala! :))

  71. lauralaurentiu spune:

    coolblogger, there is a google translator widget on the top of the right column. It isn't perfect, but it works! In a few words, it is about a white chocolate mousse and cherry cake :P !

  72. lauralaurentiu spune:

    Blueeyes, multumesc foarte mult! :)

  73. lauralaurentiu spune:

    Andreea T, iti multumesc foarte mult de urari! :)

  74. Anastasia spune:

    Draga Laura, i-mi place foarte mult stilul tau de a face mancare e foarte aproape de province ceea ce intotdeauna i-ti cheama sufletul la bunica sau la mamica acasa :D cat despre poze sant foarte reusite, cu toate ca nu le ajunge putina lumina prin asta indeamna, au o alura de mister de ceva romantic, sublim !!! felicitari pentru prezentare si pentru reteta delicioasa pe care sant sigura ca o vei mai prepara ca sa o sabvurati cu toata familia :D

  75. Bianca spune:

    Foarte buna combinatia visine, ciocolata. Si mie imi place.
    La multi ai fiicei tale!!!

  76. Radu Cristina spune:

    imi place foarte mult tortul ..si combinatia este super buna…

    cel mai important e ca l-ati facut cu dragoste pentru fiica dvs.felicitari..si ea tre sa fie tare mandra de asa mamicutza..

    LA MULTI ANI !sa fie sanatoasa,fericita,iubita si tot ce isi doreste ea ,sa se indeplineasca..

    va pup,
    cris

  77. coolblogger spune:

    so yumm. if only i could translate.

  78. Blueeyes spune:

    La multi ani sarbatoritei si multi ani fericiti!

  79. Andreea T spune:

    Sa-ti traiasca fetita. Sa fie fericita! :)

  80. lauralaurentiu spune:

    Alexandrina, multumesc mult pentru urari si aprecieri! Esti foarte draguta, la finisaj ar mai fi loc destul pentru imbunatatiri :P, dar gustul e intr-adevar desavarsit! :)

  81. Alexandrina spune:

    La multi ani fiicei tale!
    Cat despre tort, e desavarsit!!

  82. lauralaurentiu spune:

    Multumesc frumos, Just me, pentru urare si aprecieri. E un tort foarte gustos si usor. :)

  83. Just me spune:

    FAINA COMBINATIA:)UN TORT REUSIT! LA MULTI ANI FIICEI TALE:)