Cautare in site
x inchide
friptura-din-vrabioara-de-vita-cu-sos-de-merisoare-reteta-vrabioara-de-vita-la-tigaie

Friptura din vrabioara de vita cu sos de merisoare

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.12.2013
5
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Friptura din vrabioara de vita cu sos de merisoare

  1. Mariuca Stancu spune:

    Ați putea să ne dați o rețetă pentru a obține și interiorul copt/rumenit? Nu pot mânca o carne cu aspect crud – acel mijloc rozaliu este necomestibil pentru mine. Vă mulțumesc!

    • Cu tot respectul, recomandarea mea este să optați pentru alt tip de preparate, care se pretează gătirii complete, de exemplu un șnițel sau un gulaș cu cubulețe de vită. Un steak de vită poate fi gătit mai mult, ca să nu mai aibă mijlocul rozaliu, dar va fi foarte tare.

  2. MADI spune:

    Am incercat-o si eu foarte buna.Felicitari!

  3. Myreluta spune:

    Arata foarte bine aceasta friptura Si nui de mirare ca toate bunatatile facute de dumneavoastra sunt delicioase si foarte speciale Va felicit pentru tot si ma bucur ca aveti o tehnica foarte clara de a prezenta retetele Multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le ati sugerat Sunt foarte multumita ca am pus in Practica o parte din aceste retete super gustoase colorate si mi am incintat de fiecare data familia si prietenii cu aceste bunatati Imi doresc ca pe viitor sa le fac cu mare drag pe toate sper sa reusesc Pacat ca la atitea retete deosebite nu scrieti o carte de bucate Sunt foarte sincera as cumpara toate volumele cu toata inima pentru ca imi sunteti tare draga din toate punctele de vedere Sunt sigura ca ati avea mult succes Ce parere aveti…