În această categorie veți găsi retete de mancare prezentate detaliat, sub formă de tutorial video sau cu imagini step by step. Sunt retete destinate felului principal al meselor de fiecare zi, servite in familie, dar si retete pentru ocaziile speciale, cum ar fi rețeta fripturii de Crăciun sau de Paști, felul principal pentru ziua de naștere a cuiva drag etc.
Categoria dedicata retetelor de mancare este cea mai cuprinzatoare de pe acest blog culinar. Este asa, in ideea de a oferi inspiratie cititorilor pentru mesele de fiecare zi. Plictiseala alimentara e la fel de nedorita ca orice fel de plictiseala si pentru a nu ne plictisi de reluarea acelorasi feluri, veti gasi multe idei in paginile acestei categorii. Deasemenea, vei gasi si retete de mancare elegante, unele inedite, pentru ocaziile in care vrei sa-ti rasfeti familia sau sa-ti uimesti oaspetii.
Retete de mancaruri diverse. Retete de fripturi, retete de tocanite. Retete de mancaruri cu carne. Retete de post. Retete de mancare cu legume. Retete de mancaruri romanesti. Retete de mancaruri italiene. Retete de mancaruri sarbesti. Retete de mancaruri unguresti. Retete din bucataria internationala. Reteta friptura de porc pentru Craciun. Reteta friptura de miel pentru Pasti.
Modul de prezentare al acestor retete, cu fotografii care ilustreaza fiecare pas al prepararii, ajuta chiar si incepatorii in bucatarie sa obtina rezultate foarte bune. Textele sunt, de asemenea, pline de detalii extrem de utile. Multe dintre retete contin inclusiv tutoriale video, pentru a usura inca si mai mult prepararea retetelor acasa, de catre cititori. Indicatiile contin timpul si temperatura de gatire, ingredientele sunt prezentate la gram.
Coquelet de Bretagne, un puișor fraged și suculent, perfect pentru o ocazie festivă Nu e prima dată când vin cu …
Orez Makloubeh, condimentat si savuros Orezul Makloubeh este o reteta din Orientul Mijlociu si, ca mai toate preparatele din aceasta zona …
Cum se face un piept curcan fraged și cum îl putem include într-un preparat delicios?
Aceste pulpe de rata in crusta de mustar, cu portocale si salata calda de cartofi violeti si sparanghel alb sunt, dupa …
Rețetă de Coquelet cu salată de fasole verde și zmeură, oferită de Chef Daniele Usai la Taste of Roma. …
Lasagna cu vinete, o alternativa vegetariana la preparatul clasic italian
Souvlaki , preparat greceasc, foarte popular, este o reteta de frigarui cu legume sau fara, servite cu sos tzatziki alaturi. …
Pierogi cu carne, o rețetă specific poloneză de… găluște? sau poate colțunași.
Tofu cu legume de vara la tigaie – vegan, rapid, foarte aromat! Marturisesc, tofu a intrat in repertoriul meu culinar …
Muschi de vita – Beef – Wellington, clasic si mereu in actualitate Reteta de ”beef wellington” este o reteta clasica, regasita …
Sarmale cu varza dulce reteta culinara specifica sezonului estival, cu lista de ingrediente exacta si modul de preparare In intreaga …
Ratatouille, un preparat de sezon, usor de facut si gustos