Pulpe si aripioare de pui in crusta crocanta, fried chicken

Autor:

Pana la urma, e un pacat asa de mare sa-ti placa bucatile crocante de pui de la KFC? Da, e fast-food, e plin de ulei, nu e bine, nu trebuie… cu toate astea, puii fripti de la antenumitul lant de restaurante sunt un pacat pe care il comit de cateva ori pe an, absolut constienta ca-s prajiti in ulei, ca cine stie de cand e uleiul ala, ca una, ca alta… imi plac aceste pulpe si aripioare de pui in crusta lor condimentata si crocanta, cu interiorul bine facut si suculent si pace! Si nu imi plac doar mie, la tejgheaua cu pui de la KFC e vesnic coada iar un loc liber la o masa cu greu gasesti. Asadar, in mod firesc a venit dorinta mea de a incerca sa prepar la mine acasa acesti pui fripti, suculenti, perfect facuti in interior si inveliti intr-o crusta care sa crănțăne placut. Am compilat vreo 2-3 retete, am avut cateva tentative mai mult sau mai putin satisfacatoare si in final, pot spune ca imi pot satisface pofta de pulpe si aripioare de pui crocante si in bucataria proprie, ies grozav de bine si pot face fata cu succes comparatiei cu cele luate drept model.

pulpe de pui in crusta crocanta, fried chicken stil KFC

Pentru realizarea acestei retete am beneficiat de sprijinul colaboratorilor mei, compania Safir, care produce pui dolofani si rozalii sub marca Deliciosul de Vaslui.


Timp de pregatire: ore

Timp de gatire: ore

Timp Total: ore

Numar portii: 4 portii

Grad de dificultate: medie

Pentru lista ingredientelor si instructiunile de preparare, va invit din nou la film:

Puteti servi pulpele sau aripioarele pregatite astfel cu tot felul de garnituri, salate si sosuri dupa preferinta fiecaruia. Pe cei mici, cel putin, sigur ii veti incanta.Nu uitati, cu un like paginii Deliciosul de Vaslui si un share retetei saptamanii puteti avea sansa de a castiga o tableta eboda impresspeed a 100!

Print Friendly

Lasa un comentariu

30 Comentarii la "Pulpe si aripioare de pui in crusta crocanta, fried chicken"


Vizitator
6 aprilie, 2015

au iesit delicioase

Vizitator
6 aprilie, 2015

sunt minunate retetele,am facut pulpe de pui in crusta,buuuuuuuuneeeeeee…

Vizitator
camelia
25 octombrie, 2013

se mai pot descarca pdf-urile cu retetele de pe site? nu mai gasesc butonul??:(

Vizitator
Alexandra
20 iunie, 2012

Am incercat reteta…e foarte,foarte buna!Multumesc mult !

Vizitator
lauralaurentiu
20 iunie, 2012

Alexandra, ma bucur ca ai gasit reteta pe placul tau. Pentru ca si Emma a facut tot azi reteta, chiar mi s-a facut pofta de niste pulpe fragede si suculente in invelis crocant :). Sa va fie de bine!

Vizitator
emma
20 iunie, 2012

Le-am incercat au iesit atat de pufoase si fragede,va multumesc pt reteta

Vizitator
lauralaurentiu
20 iunie, 2012

Ma bucur foarte mult, Emma, sa va fie de bine!