Castigatoarea tragerii la sorti – Concurs – Pastai de vanilie!

Autor:

Buna seara ! La topicul destinat concursului „Pastai de vanilie” s-au adunat pana la ceasurile serii un numar de 78 de comentarii. Avem un castigator desemnat (o castigatoare, de fapt) si iata cum am procedat pentru tragerea la sorti: ca sa elimin orice fel de suspiciuni, am dat fiecarui comentariu inscris cate un numar de ordine, incepand cu cel mai vechi postat si terminand cu cel mai recent, apoi am introdus cel mai mic (min = 1) si cel mai mare (max = 78) numar in mecanismul de tragere la sorti de pe random.org. Am apasat butonul „generate” iar mecanismul electronic de extragere a venit cu un rezultat: numarul 36! Mai jos puteti vizualiza un print screen al tragerii la sorti si rezultatului acesteia.
Castigatoarea tragerii la sorti - Concurs - Pastai de vanilie!

Consultand lista, am descoperit-o  pe autoarea comentariului cu numarul 36, este Nicoleta:

„36. Draga Laura,
Pentru ca imi plac teribil condimentele si pentru ca sunt foarte curioasa sa testez gusturi noi, trebuie sa recunosc ca le-as alege pe toate. Numai asa poate ca as stii care din arome e pe placul meu :-)
Ei bine, as alege:- Pastaile de vanilie Bourbon din Madagascar – pentru  aroma lor puternica, indrazneata si plina;- Pastaile de vanilie Bourbon din Uganda – pentru a le simti aroma indrazneata si dulce;- Pastaile de vanilie Bourbon din Papua Noua Guinee – ca sa simt aroma lor inconfundabila de Bourbon;- Pastaile de vanilie Tahitensis – pentru aroma floral-fructata, fina si delicata, numai buna pentrudeserturile cu fructe, cele de patiserie si cremele usoare;si nu in ultimul rand, 
– Pastaile de vanilie din Mexic – pentru aroma lor puternica, bogata si intensa, numai buna pentru inghetate,deserturi cu ciocolata si caramel.
 Multumesc! :-)”

Draga Nicoleta, felicitari! Vad ca iti plac cam toate tipurile de vanilie, iata ca sansa ti-a dat un prilej fericit sa  probezi din fiecare! Te rog sa ma contactezi folosind butonul „contact” din meniu pentru stabilirea detaliilor necesare ca sa intri cat mai curand in posesia premiului.

Print Friendly
loading...

Poate îți place și:

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *