Cautare in site
x inchide
PUBLICITATE

Somon Tartar

Adaugata la de
PUBLICITATE

Nu demult, am cumparat un somon mare, intreg, pe care l-am transat acasa. Principalul scop nu a fost nici sa-l gatesc la gratar, nici la tigaie. Sotul meu e înnebunit dupa gravlax,  o modalitate specific scandinava de a conserva pestele. Intr-atat de mult ii place incat aproape ca a renuntat la tradiționalul șonc din Banat în favoarea gravlaxului. Asa ca, periodic, pe lista mea de cumparaturi intra cate un monstru de somon, pe care il transez cu grija, fileurile le pun la marinat iar cazaturile se fac burgeri de somon sau tartar. Tartarul de somon e un aperitiv minunat, cu gust proaspat si incitant, un „bonus” al somonului gravlax extrem de apreciat in familia mea. Citeste toata reteta aici (click).

Salmon Tartar

loading...

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Somon Tartar

  1. mira spune:

    Un preparat care arata spectaculos. Parca ma tem totusi de pestele crud. :)

    • Laura Laurentiu spune:

      Mira, ma tem si eu ca vei ramane cu temerile si vei rata sansa sa gusti un preparat cu un gust deosebit de bun. :)

PUBLICITATE
PUBLICITATE
CLOSE
CLOSE