Cautare in site
x inchide
PUBLICITATE

Claudia

Adaugata la de
PUBLICITATE

Fiecare lucru, moment, poate avea o poveste. Prajitura aceasta este cunoscuta azi ca „Dintii negrului”. Eu o stiu de la mama, de cand eram mica, este chiar una dintre prajiturile copilariei si-i spuneam simplu, „Negresa”. Este asa de simplu de facut si atat de buna si bineinteles, contine lapte!!
Batem bine 5 galbenusuri cu 200 gr zahar, pana cand isi dubleaza cantitatea si zaharul se topeste. Adaugam 120 gr unt moale (scos de la frigider cu 30 minute inainte), 200 gr faina amestecata dinainte cu 4 linguri cacao si un pachet praf de copt. Se incorporeaza usor si 200 ml lapte, iar compozitia se toarna intr-o tava de 25/35 cm, tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana cand se incheaga si ramane usor umeda deasupra. Dupa ce bagam compozitia la cuptor, preparam bezeaua, batand albusurile spuma cu 200 gr zahar. Dupa cele 20 de minute, scoatem prajitura si intindem deasupra bezeaua. Dam prajitura la cuptor pentru inca 5- 10 minute.

Poate îți place și:

PUBLICITATE
PUBLICITATE
CLOSE
CLOSE