Cautare in site
x inchide
PUBLICITATE

Cozonac cu aluat oparit – reteta Silviei Jurcovan by Daniela Balaceanu

Foarte bun a iesit cozonacul, prima mea reusita de acest gen, am avut si noroc ca nu a fost asa lipicios cand am inceput sa-l framant (nu am pus cele 50 gr de faina in plus) si a fost o placere framantatul. A doua oara cand l-am executat azi nu m-am mai bucurat de acelasi privilegiu :))poate pentru ca am pus o lingura de zahar in plus (noua ne place un pic mai dulce). Am trisat un pic pentru a-i da mai multa culoare – am pus cateva firicele de sofran cand am incalzit laptele. Mi-a placut trucul cu adaugatul esentei de rom in aluat. Cu siguranta o sa-l mai fac si-l voi recomanda si altora! Acum il pastrez ca pe o comoara :)) Anul acesta nu mai face bunica cozonaci, am promis ca voi face eu si pentru dansa. Multumim pentru reteta si pentru impartasirea trucurilor! Voi incerca totusi si pe cel impletit ca sa vad care este diferenta.. Sarbatori fericite si tot binele din lume!!

Vezi reteta
CLOSE
CLOSE