Cautare in site
x inchide
PUBLICITATE
Clatite banatene sau "ca la Ana Lugojana"

Clatite banatene sau "ca la Ana Lugojana"

Reteta de
Adaugata la
PUBLICITATE

Oricine a trecut prin Timișoara sau prin împrejurimi și a luat masa la unul din restaurantele locale, a avut prilejul să observe, la capitolul “desert” al meniului, așa numitele “Clătite bănățene” sau “Clătite ca la Ana-Lugojana”. Cei care au avut curiozitatea să și guste aceste clătite bănățene, nu le-au uitat prea ușor. Clătite fine, umplute cu brânză cremoasă și stafide, înotand într-un sos de vanilie și acoperite de bezea caramelizată… ar satisface visele oricarui gurmand, nu? Se pare ca acest desert a fost lansat in zilele de glorie ale Hanului Ana-Lugojana, aflat pe drumul ce leagă Lugojul de Făget. Din păcate, anii ce s-au scurs au șters trecuta strălucire a hanului, însă clătitele s-au răspândit în tot Banatul. Clătitele bănățene se pot monta în porții individuale de câte două persoane sau pe platou, socotind câte două clătite pentru fiecare mesean (varianta preferată și atunci când se fac clătitele acasă) și se pot, deasemenea, flamba cu un coniac bun, pentru o servire spectaculoasă.

clatite banatene, reteta clatite cu branza si bezea

…și o altă „ediție”, montată pe un platou unic de împărțit cu toți mesenii:

clatite, cu branza, clatite banatene 2

Timp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 4 portii
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente Clatite Banatene:

ingrediente clatite banatene 1

  • 8 clatite pregatite dupa reteta preferata a fiecaruia, preferabil cat de subtiri (aici reteta de clatite)
  • 250 de grame de branza de vaci
  • 5 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 200 grame de smantana dulce
  • 250 de grame de zahar
  • optional: coaja rasa de la 1 portocala
  • stafide
  • unt pentru uns vasul gratinabil

Preparare Clatite Banatene:

Pentru umplutură, brânza se amestecă cu 1 ou întreg, 50 de grame de zahăr, stafidele, puțină coajă rasă de portocală (opțional) și 1 lingură de extract de vanilie sau 1 plic de zahăr vanilat.

umplutura clatite banatene

Se pregătește sosul de vanilie: se separă ouăle, gălbenușurile se mixează cu 1 lingură de extract de vanilie sau 1 plic de zahăr vanilat, 80 de grame de zahăr si smântâna.

Clătitele se umplu cu amestecul de brânză (poza 1) și  se împachetează ca sarmalele (poza 2).

preparare clatite cu branza, clatite banatene, 1

preparare clatite banatene, clatite cu branza 2

Grupul Gătim cu Laura Laurențiu

Clătitele astfel pregătite se așează într-un vas termorezistent uns cu unt, presărând fulgi de unt și pe deasupra.

clatite banatene montate

O altă opțiune este să se monteze clătitele în vase mai mici de tip gratin, în care să intre câte două clătite pentru fiecare porție.

clatite banatene montate 2

Se toarnă peste clătite crema de gălbenușuri si smântână și se dau în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

clatite banatene pregatite de cuptor

Cât timp clătitele se gătesc în cuptor, albușurile se bat spumă tare cu sarea, se adaugă zahărul rămas (120 de grame) și se continuă să se bată până când zahărul e complet dizolvat și se obține o bezea fermă, lucioasă.

Diverse rețete de/cu clătite

reteta Clătite, rețeta de bază

Clătite, rețeta de bază”

Clătite-aperitiv, cu carne și ciuperci

Clătite-aperitiv, cu carne și ciuperci

Tort de clătite cu urdă, ciocolată și fructe

Tort de clătite cu urdă, ciocolată și fructe

După aproximativ 10 minute, când crema de gălbenușuri pare să se închege pe la marginile vasului, se scoate vasul din cuptor și se montează rapid pe deasupra bezeaua, care se poate turna cu lingura sau cu un poș pentru ornare cu deschizătura stelată, după preferință. Tot opțional, se poate presăra desupra bezelei puțină coajă rasă de portocală.

clatite banatene cu bezea 1

Se reintroduc clătitele în cuptor până se caramelizează bezeaua și se servesc imediat, fierbinți.

sectiune clatite banatene

Desigur, dacă veți opta pentru a monta clătitele bănățene în porții individuale, ca la restaurant, veți obține un preparat cu un aspect mult mai plăcut și mai îngrijit, însă varianta mai comodă e la fel de excepțional de gustoasă. Credeți-mă, dragilor, aceste clătite la cuptor sunt unele din cele mai gustoase și satisfăcătoare deserturi din câte am încercat și așa de modă veche cum sunt ele, oridecâte ori le pregătesc (din nou) la mine acasă e sărbătoare.

loading...

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

82 comentarii la Clatite banatene sau "ca la Ana Lugojana"

  1. Adriana Stancezcu spune:

    A fost de toata jena cand am ajuns ultima data acolo ! Nu mai seamana cu nimic din ce era cu ani in urma…..Trist, tare trist !!! Adriana

  2. Simona spune:

    Formidabile! Atat am sa zic. :)

  3. Lavinia spune:

    Tocmai ce le – am facut. Sunt extrairdinare . Multumesc pentru retete. O zi placuta

  4. M. E. Heitz spune:

    Actualizati poza si scrieti la titlu „Clatite cu omleta, putin arse”… Ceea ce prezentati a fost in urma cu cativa ani… Acum am mancat de foame si nu am vrut sa comentez ca sa nu stric ziua, ca era ziua sotului si nu am vrut sa se enerveze mai rau :-(

    • Deși nu am înțeles exact ce anume aveți să reproșați rețetei, îmi pare rău că nu v-a plăcut. Clătitele bănățene sunt încă o piesă de rezistență a meniului din multe restaurante din Timișoara. Desigur, nimeni nu le servește arse, nici vechi de ani de zile, ceea ce nici eu nu am recomandat în rețetă :).

  5. Oana spune:

    Ceau :) O scurta intrebare, nu lasa apa branza dulce cand o pui la cuptor? Nu adaugi gris sau ceva care sa o lege deloc? Sau poate conteaza tipul de branza dulce folosita?

    • lauralaurentiu spune:

      In general, folosesc branza dulce pe care o fac eu insami in casa. Daca tu ai de cumparat si observi ca are mult zer, pune-o intr-o sita asezata deasupra unui vas colector sa se mai dreneze. Ouale leaga branza suficient, daca adaugi gris umplutura devine pastoasa, asa e foarte fina.

  6. Dana spune:

    O reteta exaordinara, multumesc!

  7. Madi spune:

    nu mai vad mesajul meu..
    le-am facut! 2 portii! mi-am ars si limba ca sa le maninc, dar eu cred ca sint foarte bune si reci. O singura observatie am: sint cam dulci :)
    Eu am pus smochine proaspete in loc de stafide, dar puteam sa pun mai multe, ca nu prea s-au simtit. Albusul a fost foarte mult si am cam uitat de el in cuptor.
    Intrebare: sosul devine crema? eu ma asteptam sa ramina mai lichid, dar a fost ok si asa.

    Data viitoare il „revizitez” cu un sos de fructe care sa-i dea un pic de aciditate. MUltumesc pentru aceasta reteta!!!

  8. Madi spune:

    De cind am vazut reteta asta, n-am facut altceva decit sa ma gindesc la ea…Azi sper s-o pot face..
    Dar… am vrut sa o scot la imprimanta.. sint SAPTE PAGINI :D

    uitindu-ma prin retetele tale, m-am gindit ca, daca as vrea sa cer „cetatenia” intr-un loc, acesta ar fi Banatul. Cred ca ncio reteta romaneasca nu m-a facut sa salivez atita ca cele pe care le propui tu…

  9. violeta spune:

    Buna,Laura.Spune-mi ce intelegi tu prin smantana dulce?Merci anticipat ,Violeta

    • lauralaurentiu spune:

      Ma refer la smantana nefermentata, indiferent daca e pentru frisca sau pentru gatit (la reteta asta nu are importanta), gen cea de la LaDorna, la cutie.
      În data de 27.06.2013 17:01, „Disqus” a scris:

  10. stefanpizza spune:

    Revenim…cu vesti din Corsica unde aceste clatite au devenit vedeta :) si trebuia neaparat sa impartim cu dumneavoastra si cu restul cititorilor aceasta bucurie, pentru ca, este o bucurie mare sa vezi un preparat de acasa…in meniul unui restaurant corsican :). Cum s-a ajuns aici?…la inceputul sezonului, cand nu era de treaba in bucatarie, am zis sa facem si noi niste clatite „ca la ana lugojana” pt personal, sa ii rasfatam putin si…au ajuns de fapt in meniul de seara pentru ca seful bucatar s-a aratat tare incantat de ele si a zis ca sunt prea bune sa ne bucuram doar noi de ele. Va dati seama ca a fost o mare surpriza si…punctul culminant a fost cand patroana restaurantului a intrat in bucatarie sa vada cine a facut desertul pentru ca … le vederea portiei generoase a fost convinsa ca nu va putea manca tot insa…nu a fost mare efortul fiind absolut delicioase. Va dati seama ce mandrii suntem? Stefan, la postul lui de pizza ca de obicei iar eu…ma voi ocupa de deserturi in acest sezon pt ca, daca nu stiam ce atributii imi vor reveni nefiind familiarizata cu munca intr-un restaurant…clatitele acestea mi-au adus si un loc de munca…dulce! Momentan invat specialitatile lor insa de la 1 iunie cand sezonul va incepe in forta si clatitele vor face parte din meniul zilnic al restaurantului revenim si cu o poza. Multumim din suflet si…va tinem la curent :)!!!

    PS. Antalya e de vis dar nici Corsica nu e mai prejos…va invitam aici, rasfat la Mediterana si..clatite „ca la mama acasa”!!!

    • lauralaurentiu spune:

      Va multumesc foarte mult pentru aceasta surpriza minunata! Sunt convinsa ca locul in care voi va aflati acuma e frumos mai ceva ca in vis si de-as avea in vara asta mai multe ceasuri de ragaz decat de munca, fiti convinsi ca v-as vizita, macar pentru a gusta o portie de clatite „ca la Ana Lugojana”, servite pe malul Mediteranei :)). Patania voastra e amuzanta dar ma bucur tare ca v-a fost de folos :). Sunt curioasa cum se numesc clatitele in meniul restaurantului :). Va imbratisez cu drag, Laura.

      2013/5/24 Disqus

  11. bubuana spune:

    Tot ce pot spune despre aceasta reteta: DEMENTIALA! Am facut-o deja de multe ori si am reusit sa impresionez! :-) Multumesc pentru retetele delicioase cu care ne incanti imaginatia! :-)

  12. Anda Grigore spune:

    M-am delectat, cu reteta asta formidabila!Laura sa traiesti!

  13. Cornel spune:

    Salutari,
    Aveti idee daca exista localuri in Bucuresti unde se servesc aceste clatite?
    Si daca da, imi puteti recomanda un astfel de local?
    Multumesc!

  14. Oana spune:

    ce sa zic felicitari Lura o sa incer si io reteta k mor dupa clatite noastre traditionale :*:*:*

  15. Alina spune:

    Dragä Laura,de 17 ani sint plecatä din Lugoj.Am incercat dupä ideiile mele sä fac astfel de clätite ,dar din päcate nu au reusit.Ce bune erau cele de la Hanul Ana lugojana,alea erau vremuri.Reteta ta e extraordinarä,mi-a adus aminte de copilärie.iti multumesc de mii de ori.De ce mai mie dor e un tort diplomat,nu dau de nici o retetä bunä.Incä odatä mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  16. buna ziua, v-am urmarit aseara pe paprika facand aceste minunate clatite:) dupa cum era de asteptat am primit deja comanda de la sotul meu:) va pup si va doresc multa sanatate si sa ne incantati cu minunatele dvs retete!

  17. Dana spune:

    Draga,Laura,
    Si azi am incercat una dintre  retetele tale ,si anume, „clatite banatene”. Mi-a iesit ceva senzational,toata familia a fot incantata. Iti multumesc!

  18. miremirc spune:

    Suuper deliciu !!! Le-am facut si eu dupa reteta dvs ! :)  

  19. Maria Popovici spune:

    Am facut si eu reteta si e bestiala!am manca incontinuu…sotul meu e foarte incantat.Cand eram mica tata imi facea acasa in fiecare saptamana clatite sau scoverzi dintr-astea.Bestiale!!!

  20. Ela spune:

    Draga Laura, am mancat prima data un asemenea desert demential la un restaurant in Alba Iulia :)), dar sa sti ca pastreaza reteta ffff. bine! Ma bucur sa aflu si cum se pot face !!! pentru ca sunt o nebunie de delicioase, dar si destul de scumpe la restaurnat :(

  21. Anonymous spune:

    Draga Laura,
    tot ce faci tu e superb.Pana acum n-am incercat dcat covrigii pe care mi amintesc ca studenta la Timisoara dar ma uit in fiecare zi pe blog.Astazi atat de departe de casa,prin tine,simt aroma mancarurilor gazdei la care stateam.mni-e tare dor de zilele acelea.Aici femeile s-au modernizat,nu prea fac de mancare dar eu ca o ardeleanca neaose care sunt,incerc sa-mi delectez pruncii cu ce-am invatat de la mami si acum de la tine si de la cealalta Laura.Merci pentru tot ce faci si ma bucur sa descopar ca esti adevarata prin port, limbaj si toate cele.Foarte reusita emisiunea de la paprika tv.
    Corina

  22. madalina spune:

    Draga Laura,multumesc,multumesc,multumesc!!!Eu acum stau in Germania si joi este ziua sotului.Avem invitati nemti si sant sigura ca 'ii dau pe spate' cu reteta asta. Si,bineinteles, fac si Vol-au-vent si mai vad eu ce retete de pe blogul tau..Arata super!!! Saru'mana.Iti scriu dupa ce le fac. Multumesc inca odata. Pupici!!!

  23. lauralaurentiu spune:

    Tania draga, ce frumos mi-ai scris! Sa va fie de bine, tie si familiei tale, ma bucur daca am reusit sa va trezesc amintiri placute!

  24. Anonymous spune:

    Salut Laura. Sunt din Basarabia, am facut facultatea la Lugoj si am mincat de multe ori la Lugoj astfel de clatite care m-au fascinat. Acum, peste 3 ani si jumate decind am revenit la Chisinau am descoperit reteta aceasta. Am pregatit familiei mele deja de vreo 5 ori si toti au ramas incintati. Iti multumesc mult pentru aceasta reteta, mi-a amintit de anii studentiei….de Lugoj. Succes mai departe!!!(Tania)

  25. lauralaurentiu spune:

    Andreea, ma bucura mult cuvintele tale calde! Sa stii ca si pentru mine orice mancare e mai tentanta daca imi provoaca anumite trairi (imi induc "madlena" lui Proust in felurite forme :)) ). Asa ca iti doresc sa iti prinda bine retetele si sa revii pe acst blog culinar. :) In curand, te astept cu surprize!

  26. Anonymous spune:

    Draga Laura, eu te-am urmarit de multicel pe siteul culinar. Dar acum m-am hotarat sa iti scriu. Bravo! Si retetele sunt super (din alea care chiar sunt bune si chiar iti vine sa le faci), si realizarea e faina. DAr ceea ce mi-a placut mai mult sunt retele traditionale. De atata timp caut reteta de HajosTesta! Nu am mai auzit de clatite ca la Ana Lugojana de ani de zile! Cu retetele astea parca retraiesti cum era "pe vremuri", vorbesc de fleacurile care iti raman in minte dupa 30 de ani: cum opream la Ana Lugojana pt Clatite si haleam pe rupte – pe-urma ni se facea greata la serpentine dupa Faget ca mancam prea multe…
    Nu o mai lungesc – multam pentru retete si pentru blog.
    Andreea

  27. lauralaurentiu spune:

    A_flj, evident ca nu scii d-acasa soiu' asta de scoverzi, ci alcilii, fara spuma, pantru oamini asazati, cum zasi tu :P. Cum sa vege clar si cu ochiu' liber, alea-s alce scoverzi ;) ! Pra noi bas ascea, "pantru turisci", cum dzasi, ne interesadza! :)) Soiu' de la mama ta d-acasa is "a la mama" nu "a la Ana Lugojana" :) .

  28. A_flj_ spune:

    Io mi-s bănăţan, chiar dîn Lugoj. Soiu' ăsta dă scoverzi io-l şciu d-acasă, dă mic copil. Da' mamă-mea nişiodată n-o făcut cu spumă dă albuş giasupra. Drept îi că la han aşa ierau şî când ieram io mic, da' d-aia noi tot nu le făşiam aşa. Şî nişi unu' dîn rugele noastre sau dîn şinie mai şciam noi p-în Lugoj nu le făşia aşa. Spuma aia îi păntru turişci, nu păntru oameni aşezaţi, cu scaun la cap şî-n rând cu lumea.

  29. lauralaurentiu spune:

    Iti multumesc si eu, Naiada, pentru cuvintele si gandurile bune. Ma bucur ca ti-am fost de folos si te mai astept cu mult drag. :)

  30. Naiada spune:

    Ceau Laura!
    Am descoperit blog-ul tău de multă vreme când căutam pe net reţeta de clătite în genul celor de la Ana Lugojana. Sosul acela nu reuşeam nicicum să descopăr din ce se prepară. Nici nu ştii ce încântare a fost să descopăr la tine! De atunci te urmăresc constant şi sunt cu atât mai bucuroasă cu cât şi bunica mea, fiind sârboaică, găteşte multe din reţetele pe care le-ai postat şi tu, şi mai ales cu aceleaşi denumiri ca acasă. :)
    Clătitele acestea au un succes enorm oricând şi ador să le fac ori de câte ori poftele îşi cer dreptul. :)
    Te pup şi îţi mulţumesc pentru toate minunăţiile de aici.

  31. Dorina spune:

    Fac de mult timp aceste clatite dupa reteta ta.Suuuuper !
    Eu sunt de origine din Lugoj , am mancat de multe ori la han clatite si mereu ma intrebam cum fac sosul , aici am aflat.Te pup.

  32. lauralaurentiu spune:

    Laura draga, ma bucur mult! Pupici si din partea mea pentru voi toti si sa va fie de bine!

  33. Laura spune:

    Laura, nu pot altceva sa-ti zic decat: Saru-mana pentru masa!!! :))
    …din partea tuturor…mai ales a lui Bogdi, care a mancat cu cea mai mare pofta dintre toti :P
    Pupici multi, asadar, pentru toate comorile astea delicioase pe care ni le dezvalui :)

  34. laura laurentiu spune:

    Eu zic asa: fa clatitele, pune crema de smantana si galbenusuri pe ele si da-le la cuptor, la 180 de grade, aproximativ 15 minute, sa se lege crema fara sa se rumeneasca. Inainte de a le servi, bate bezeaua, aranjeaza-o peste clatite si da la foc iute pana se rumeneste usor. Succes si pofta buna, te astpet cu impresii!

  35. Anonymous spune:

    BUNA LAURA!AM PRIMIT RETETA PE MAIL,SI SAMBATA AM DE DAT O MASA.AM CEVA EMOTII PENTRU CA VIN LA NOI PATRONII UNUI RESTAURANT.NU PREA MA PRICEP LA DULCIURI,DAR VREAU TARE MULT SA INCERC CLATITELE ASTEA.PAR SUPER BUNE.NU STIU INSA CUM SA FAC.SA LE FAC CU CEVA ORE INNAINTE,SAU PE MOMENT SA LE PUN LA CUPTOR?MI-E TEAMA SA NU SE "DEZUMFLE" BEZEAUA.CE MA SFATUIESTI?VREAU CA APERITIV SA FAC 2 TORTURI SARATE CU SPANAC,O FRIPTURA DE IEPURE CU SOS DE CIUPERCI,SI DESERTUL ASTA BUUUUUN.E OK?CUM TI SE PARE?

  36. M_rules spune:

    Ti s au furat clatitele:
    http://gatindcumira.blogspot.com/2009_09_01_archive.html
    Cauta sa vezi ca e experta in furat poze si retete. Mi a luat poza si mi a si scos copyright ul de pe ea.

  37. Anonymous spune:

    buna laura azi am gatit un peste de la tine si vreau sati zic ca familia a fost super incantata astept cu nerabdare orice reteta de la tine esti o binecuvantare :*

  38. laura laurentiu spune:

    Irina, iti multumesc mult ca urmaresti blogul si incerci reteta dupa reteta.Clatitele astea sunt intr-adevar o piesa de rezistenta, toata le lumea care ajunge sa le guste le adora pur si simplu.Pai uite, cum ai incercat tu si prepaprate din carne de pui, dar si un desrt, te califici perfect pentru concursul pe care l-am lansat pe forum! Acolo poti sa si postezi poze cu ceea ce ai realizat, sa comentezi impreuna cu alte fete retele etc.

  39. Irina spune:

    Buna Laura,

    Sunt noua pe blogul tau si iti multumesc pt retetele tale delicioase.Cand am vazut aceasta reteta am dat o nota mare de incredere si am testat pe musafiri pe care i-am avut in weekend incercand clatitele pt prima oara deoarece ma gandeam ca este la fel de reusita ca si preparatele din pui…Au iesit DELICIOASE si inviatii mei au mancat tot intr-o clipa.Eu nu am facut niciodata un desert …dar mi s-a parut ca aceste clatite pot fi facute si de o incepatoare …nu m-am bagat la blaturi ,dar cu sigurantza aceste torturi sunt delicioase.
    Iti doresc un Paste Fericit si cat mai multe retete minunate.

  40. Anonymous spune:

    hai lugojul la scoverzi!!!pa

  41. laura laurentiu spune:

    Pentru Anonimul care mi-a sugerat sa imi deschid un restaurant sau o patiserie – cine stie, poate intr-o zi… deocamdata ma gandesc, destul de serios, la o emisiune culinara, care se va contrui pe platforma acestui blog si va avea aceasli nume.

  42. Anonymous spune:

    Draga Laura,
    Am citit toate retetele tale si… ” mi-a lasat gura apa”. Te felicit, iti doresc mult succes si sper din tot sufletul ca nu te vei opri aici. Cineva mai sus iti sugera sa-ti deschizi propriul tau restaurant… Ar fi o idee foarte buna ( sau o patiserie?) Succes!

  43. laura laurentiu spune:

    Vai, ce ma bucur, Angela! Pai Melu e o bucatareasa super, doar e din familie ;). Ma gandesc ca nu esti nici tu mai prejos, va doresc succes daca veti incerca ceva nou si sa revii cu impresii, te pup si pe tine si pe sora-mea!

    • Babynamnam spune:

      buna draga noastra laura am rugamintea sa imi spui unde gasesc mancarea banateana in care ai adaugat o coca umpluta( cu ou si branza cred) peste niste cartofi cu carne tip tocana ?
      a si voi incerca si aceasta reteta ,iti multumim inca o data pt ca ne incanti si ne imparti din minunatiile cu care ne putem rasfata pufosii si micii gurmanzi , ps azi am facut iar chec caci s-a cerut in echipa ! multi pupici iti multumim si te iubim !

  44. Anonymous spune:

    tocmai am vazut pentru prima data bucatele tale, la recomandarea lui Melu, sora ta ( sunt colega ei de birou), şi la cat de bine arata în fotografii ne-am luat angajamentul ferm să gatim bunataţile astea ( rămâne de văzut daca reusim să ne si păstrăm-angajamentul ).
    Ok, felicitari pentru blog.-Angela

  45. laura laurentiu spune:

    Sandi, ma bucur mult ca m-ai vizitat! Si mie imi plac mult clatitele banatene, nu sunt deloc greu de facut, incearca si tu, daca vrei!

  46. Sandi spune:

    Astea-s clatitele vietii mele..Sa traiesti Laura..M-ai innebunit cu ultimele retete..

  47. laura laurentiu spune:

    Cu placere! Sper sa te satisfaca aceasta reteta. Multumesc ca m-ai vizitat in cuina virtuala!

  48. Moni spune:

    Draga Laura , eu sunt lugojeanca si clatitele de la han le-am mancat de multe ori , inca din copilarie.Sunt o nebunie…Am incercat si noi acasa sa le facem , dar niciodata nu au iesit asa de bune ca acolo.Multumesc de reteta…

  49. laura laurentiu spune:

    Pai, pofteste la o clatita! :))

  50. Adrian spune:

    ce sa mai zici, am apa in gura :)

  51. laura laurentiu spune:

    Dana, poti sa o faci linistita, sigur nu o sa dai gres, pur si simplu plac tuturor! Multumesc de vizita si te mai astept!

  52. laura laurentiu spune:

    Nina, sunt fericita ca ti-am starnit interesul. Si eu am avut prilejul sa vad lucruri minunate pe blogul tau, te mai astept cu drag.

  53. laura laurentiu spune:

    Ina, multumesc de aprecieri, iar in ce priveste restaurantul…cine stie ce aduce viitorul? ;)

  54. Dana2dor spune:

    Suuuper apetisante claitele Laura!!!!
    Ti-am „furat” reteta si sigur o voi aplica foarte curand pentru o duminica in familie…
    ca sa-i dau gata pe ai mei :)
    Sa stii ca te urmaresc si astept fiecare reteta noua, ca pe un cadou surpriza :):)
    Te pup si iti doresc o noapte linistita cu vise placute!

  55. Nina's Culinary Creations spune:

    Draga Laura,
    nu numai ca aceasta delicatesa este foarte atractiva si gustoasa in felul in care ai prezenta-o, dar si istorioara care sta la baza hanului Ana Lugojana pastrind traditia de ani si ani, este interesanta si atractiva. Sincer nu am mincat si nici nu am vazut asa ceva pina acum; cu prima ocazie cind vin in R. desigur Timisoara v-a fi un mare punct de atractie pt.mine, unde nu am fost niciodata!
    Merci de info si merci de vizite!

  56. Ina spune:

    Eu cred ca tu ai putea lucra lejer la un restaurant. Ai „mana” si talent din plin! Cu fiecare reteta postata ma surprinzi intr-un mod f placut! Felicitari!!!

PUBLICITATE
PUBLICITATE
CLOSE
CLOSE