Muffins pufosi – foarte gustosi

Autor:

Fac aceste briose, muffins, cum vreti sa le spuneti, de ani de zile. E o reteta de muffins foarte rapida, ii pregatesc, practic, in mai putin de 10 minute, iar rezultatul e minunat, ies foarte frumosi si pufosi si sunt preferatii fetei mele. Cu aceeasi reteta am facut muffins cu bucatele de ciocolata, muffins cu afine… ma rog, cu orice vreti se pot face. Pot fi lasati simpli sau glazurati. In fine, sa va arat despre ce e vorba:
Muffins pufosi - foarte gustosi

Ingrediente Muffins pufosi – foarte gustosi:

(ies exact 12 bucati, cantitatea perfecta pentru o tava obisnuita de muffins)

  • 3 oua
  • 1 ceasca (pahar) de 150 de ml. cu zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 75 de ml. de ulei (jumatate din aceeasi ceasca, uleiul sa NU fie de masline, eu am folosit de samburi de struguri, cel de floarea soarelui e de asemenea potrivit)
  • 1, 1/2 ceasca de faina + 1 – 2 linguri de faina in plus (masurati cu aceeasi ceasca)
  • 1 lingurita de praf de copt

Optional:

loading...
  • adausuri dupa gust: eu am folosit azi bucatele de ciocolata (cam 50 de grame) + 2 linguri de coaja de portocala confiata, se potrivesc bine murele, afinele etc.
  • zahar praf pentru finsat sau o glazura de ciocolata, serbet etc.

Preparare Muffins pufosi – foarte gustosi:

Se aprinde cuptorul si se fixeaza la 180 de grade Celsius.Ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se pun intr-un bol (poza 1). Se mixeaza cu mixerul pe viteza mare pana ce ouale spumeaza si se formeaza o crema destul de consistenta (vreo 5 minute – poza 2). Se adauga uleiul in fir subtire (ca la maioneza) si se mixeaza in continuare pana ce se incorporeaza complet (poza 3). Se adauga faina – mai intai 1 cana si jumatate, daca mai e nevoie se mai adauga 1 – 2 linguri –  si praful de copt (poza 4), apoi adausurile, daca doriti, eu am adaugat ciocolata bucatele si coaja de portocale confiata (poza 5). Se amesteca compozitia, care trebuie sa fie ceva mai consistenta decat un pandispan, cam de vascozitatea unui chec (poza 6).Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 1Se imparte compozitia in mod egal in gaurile unei tavi pentru muffins (sau in forme individuale), de preferat sa folositi hartii speciale pentru muffins sau, daca nu aveti, ungeti formele cu unt si presarati cu faina.Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 2Se da tava la copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, cam pentru 25 de minute. Briosele trebuie sa fie crescute si aurii iar mijlocul sa fie bine copt (testul cu scobitoarea e cel mai relevant).Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 3Ca la orice chec, recomand sa fie racite culcate pe o parte.Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 4In acest moment sunt practic gata, numai bune de infulecat, eventual se pot presara cu zahar pudra, daca nu, sunt frumoase foc si simple:Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 5Daca doriti sa le glazurati cum am facut eu (prima imagine), topiti separat ciocolata alba si neagra (am folosit 60 de grame de ciocolata alba si 30 de grame de ciocolata neagra) . E important sa fie ambele ciocolate cam la aceeasi temperatura si consistenta. Glasati briosele cu ciocolata alba (sau invers):Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 6Apoi, cu ciocolata de culoare contrastanta pusa intr-un cornet cu deschizatura foarte mica, sau o seringa de ornat, trasati cercuri (aproximativ) pe suprafata brioselor:Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 7Cu o scobitoare, trageti linii incepand din mijloc catre margini, pentru a forma desenul gen „paianjen”:Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 8Glazurate sau nu, sunt la fel de bune si de pufoase:Preparare Muffins pufosi - foarte gustosi 9

Print Friendly
loading...

Comentarii

  1. Adriana a zis

    Oare ies la fel daca prepar aluatul de seara si il pastrez la frigider pana dimineata ? dorinta mea e sa trezesc casa cu mirosul si nu cu mixerul ;) . Multumesc anticipat

    • a zis

      Deși nu am făcut asta niciodată, înclin să cred că da. Puteți umple formele după ce pregătiți compoziția, înfoliați ca să nu se usuce și apoi dați la frigider. Vă aștept cu mare curiozitate cu povestea acestei experiențe!

      • Adriana a zis

        Buna dimineata! Au iesit foarte bune insa nu au crescut spectaculos. Am adaugat ceva fulgi de ciocolata si granola. Voi repeta cu gem de gutui si nuca in week end dar dimineata :)

  2. Ioana a zis

    Bună, pare o rețetă delicioasa și as vrea sa o prepar și eu, însă momentan nu mă aflu acasă și aici unde sunt, bucătărie nu dispune de un mixer, as putea sa folosesc altceva în schimb?

  3. constantin a zis

    doamna,le-am facut!…sunt excelente!…va felicit!…am pus niste bucatele de coaja de portocala confiate,goji,merisoare si stafide toate cam in proportii egale, in jurul a 4-5 lingurite per total…catre final,cam cu 5 min.inainte,am pus cativa fulgi de ciocolata,care s-au topit frumos,ne-avand la indemana ciocolata alba sau neagra…sunt curios cum ar iesi cu 4 oua si vreo1/2 pachet de unt,in loc de ulei…reteta este economica si excelenta…Va multumesc!

  4. Miru a zis

    Eu am12 ani si am vrut sa le fac parintilor o surpriza, asa, inainte de Paste. Briosele au iesit foarte bune, sunt usor de facut, eu reusind chiar daca nu sunt prea buna in bucatarie. Am avut doar o problema, care a fost din vina mea, aceea ca am pus prea multa umplutura si 3 briose au luat o forma mai ciudata, dar bineînțeles ca au fost si acestea foarte bune. Felicitari pentru o reteta foarte reusita si multumesc pentru ajutorul acordat.

  5. sunshine alice a zis

    Un amic de-al meu, mare amator de dulciuri si bun cofetar -amator :)) mi-a trimis o briosa. Am papat-o pe nerasuflate! Cea mai buna briosa ever. Si il sun: mai…da-mi reteta! iti trimit mail cu link-ul imi spune el…surpriza? astia erau briosele cu pricina.
    in weeken fac si eu!

  6. Ana a zis

    Buna Laura, am facut aseara reteta, le-am umplut cu cirese, nuci si bucati de ciocolata. Ai mei s-au batut pentru ele. Si am dat reteta mai departe la toate prietenele mele. Multumim foarte mult. Toate urarile de bine din Elvetia.

  7. gabitza a zis

    Doamna Laura , sunt o fata in clasa a 6-a , cu varsta de 11-12 ani , si am incercat singura singurica sa fac aceste briose , au iesit ffff bune si gustoase, doar ca am deschis cuptorul sa vad daca sunt gata si s-au lasat  formand  un bol din briose si nu  un fel de mingiuta. Infine , vreau sa va multumesc din tot suflet ca ati explicat reteta pas cu pas cu tot cu imagini , mai avansat decat celelalte retete  de pe alte sitte-uri. MII de multumiri ! Pupici <3

  8. Mikaela a zis

    am facut si eu reteta , nu au crescut chiar asa mult dar au iesit bune la gust. ma gandesc k poate e din cauza ca am facut briosele cu nuca macinata si am adaugat bucatele de afine si capsuni. le-am taiat foarte mici dar tot s-au depus pe fundul formelor cand le-am copt.
    in fine, a fost prima mea incercare de faut briose si am fost multumita de rezultat :)

    • lauralaurentiu a zis

      Daca ai pus nuca macinata ar fi trebuit sa scoti ceva din cantitatea de faina:). Nu-i bai, important e ca au iesit gustoase, sa-ti fie de bine!
      2012/6/25 Disqus

  9. Mikaela a zis

    buna ziua ! o intrebare am : cand se adauga faina, praful de copt si bucatelele de ciocolata sau ce vrem noi sa punem , nu se mai mixeaza compozitia nu ? Se amesteca cu telul si atat?
    Arata delicios si vreau sa incerc reteta :)

  10. Malina a zis

    astazi a fost ziua brioselor. cica sa facem ceva mai usor , cu calorii 0. :)) 
    reteta asta e defecta, sa stii. are prea putine portii.hihi. in rest, totul mi-a iesit perfect.

    • lauralaurentiu a zis

       lol, pai fa si tu totul x2, atunci poate ajung :)). Foarte frumoase ti-au iesit, sa va fie de bine!

  11. Mircea Dobre a zis

    Excelenta reteta! Eu am mai adaugat cate ceva pentru a schimba putin. Am adaugat scortioara si 50ml de lapte evaporat (nu condensat, este un lapte care se gaseste in America de Sud). Au iesit excelent, foarte gustoase. Am pus gem de mure la mijloc..yummy.
    Este prima data cand fac muffins. Din pacate nu am facut suficienti muffins pentru toata familia…toti doreau mai mult…
    Salutari din Peru!

  12. Hutan_camelia a zis

    De cand am descoperit Cuina Banateana, nu gatesc nimic pana nu ma inspir din retetele dumneavoastra!::))Tot ce am incercat de aici a iesit bun si gustos…Nu pot decat sa va multumesc !!

  13. Roxy23 a zis

    Mie mi-au iesit cam tari si cu gust de chec. S-au umflat, arata ca cele din imagine, dar nu au gustul brioselor adevarate.

    • lauralaurentiu a zis

      Nu, nu am uns hartia. Am folosit cosulete de hartie speciale pentru briose, de la zenker, dar nu cred ca are vreo importanta producatorul. Ale mele s-au curatat foarte bine de hartie.

  14. Laura Gabriela Sandu a zis

    Doamna Laura, mii de multumiri pentru aceasta reteta. Cred ca o sa devin maestra la muffins. E atat de faina reteta si atat de usoara ca cel putin de doua ori pe saptamana mai trag o portie de muffins. Avantajul e ca se pot umple si orna cu aproape orice. Am pus in ele de la stafide, fructe de merisor sau alte fructe uscate, pana la Finetti , rahat , fructe din compot ( puse cu o vreme inainte la uscat pe un servetel) sau un pic de dulceata.

    • lauralaurentiu a zis

      Ma bucur foarte mult, draga Laura. E o reteta de muffins usoara si intr-adevar foarte versatila, poti sa ii combini cu felurite umpluturi :). Sa va fie de bine!

  15. Andreea a zis

    Le-am facut de doua ori si sunt foarte bune. A 3-a tura asteapta in cuptor chiar acum :D. A 2-a oara cand le.am facut am scapat cam multa faina si am pus un pic de lapte ca sa fie mai subtire aluatul…parca sunt si mia pufoase cu putin lapte. Felicitari pentru toate retetele, sunt minunate!!

  16. Liliana Tamasila a zis

    Am primit reteta de la un prieten bun si tare am foast incantata de ea, arata foarte bine si este usor de facut. Am sa o fac chiar astazi! Super usoare retete si bune!

    • Anonim a zis

      Liliana, pe orice cale ai fi ajuns in „cuina” mea, eu nu pot decat sa ma bucur ca esti aici si ma citesti. Mult succes la prepararea muffinsilor, sper sa iasa pe gustul tau!

  17. Liliana Tamasila a zis

    Am primit reteta de la un prieten bun si tare am foast incantata de ea, arata foarte bine si este usor de facut. Am sa o fac chiar astazi! Super usoare retete si bune!

  18. Pinguinu112 a zis

    Nu stiu unde, cum….ies briosele astea pufoase, in momentul in care s-au racit iti spargi capul cu ele!!!Sincer….gustoase…dar problema lor dupa cum am mai spus, se intaresc si se fac crocante!Am mai facut briose dupa alte retete, mult mai complexe retetele, si de fiecare data au iesit ca la carte! e o reteta incredibil de simpla dar nici rezultatul nu e spectaculos, si de fapt nu cred ca e reteta de briose,seamana mai mult cu aluatul de piscoturi!CU siguranta a fost prima si ultima oara cand le fac!

  19. Ionasco Olga a zis

    Am incercat si fac si eu aceasta reteta, mi-a iesit din prima! Ce aromate si bune sunt :) sotul meu nu se opreste de manincat!!! Mersi mult pentru reteta!!!

  20. Corina a zis

    Buna,

    te-am descoperit de curind,cautind o reteta usoara si rapida de muffins. le-am facut astazi,si….amm dat chix. nu din vina ta,EVIDENT. nu am tava de muffins si le-am pus direct in formele de hirtie,si cred ca au fost si cam prea apropiate si mai cred ca am pus si multa compozitie. fapt este ca,aluatul s-a umflat(a crescut foarte frumos)si brioselele mele sau unit intre ele si aratau ca mamaliga. mamaliga cu un gust absolut desavirsit si pufoasa ca norisorii de vara. bine ca le-am facut acum,pt ai casei,ca aveam de gind sa le fac in Ajun.
    miine ma duc in oras sa-mi cumpar tava(cu gaurile mai mari,nu?)si le fac din nou. oricum nu mai sint decit 3,s-au mincat ca piinea calda. ca mamaliga calda,ma rog!!:D.
    blogul este de exceptie,m-am inscris la newsletter sa nu pierd nimic.(sper sa-mi „creasca” si 1-2 neuroni sa nu mai fac greseli prostesti.)te pup si te astept cu o reteta de biscuiti sau fursecuri pt Craciun. am primit cadou un set de forme(omuleti de zapada,braduti,stelute..etc) f frumoase si nu gasesac nimic sa-mi placa,sa le incerc. sanatate multa iti doresc si sa ne „vedem” cu bine,pe aici.
    Corina

  21. Patricia Iordache a zis

    Draga Laura, te urmaresc de multa vreme, pe culinar, pe postul TV Paprika, prin reviste, dar iti citesc cu sfintenie blog-ul, de fiecare data cand raman in pana de idei. Multumesc pentru reteta de briose pufoase. Am executat, papat, foarte gustoase!! Am postat reteta si pe noul meu blog: http://www.rasfatuldezicuzi.blogspot.com Multumesc!

  22. Cucu_bau a zis

    Buna ziua, oare ce gresesc?Am facut aceasta reteta de 2 ori deja si nu stiu de ce mie mi se „desumfla” pana le scot din cuptor. Mentionez ca am respectat reteta intocmai, dar am o nelamurire cu praful de copt:se adauga ca atare sau trebuie intai „stins” cu putin lapte sau zeama de lamaie?In rest, reteta e delicioasa,dar as vrea sa-mi reuseasca si mie asa de aspectuoase ca in poze.

    • Anonim a zis

      As zice ca pui cam prea mult praf de copt, raportul dintre acesta si faina daca e prea mare, aluatul se umfla la cuptor si se dezumfla dupa aceea. Incearca sa reduci cantitatea, eventual sa „razi lingurita” :P. Nu trebuie stins praful de copt (dar praf de copt sa fie, nu bicarbonat). Succes si te astept cu vesti bune.

    • Iulianacosac a zis

      Buna ziua.pentru a nu vi se mai desumfla briosele nu mai umblati la cumtop minim 20 de minute .Explicatia este ca aerul mai rece din exteriorul cuptorului le desumfla.Dar daca vreti sa va uitati la ele si nu aveti bec in cuptor cand inchideti usa sa o faceti fffff usor sa nu intre aer rece.Succes

  23. Marcelaconstantin a zis

    Draga Laura permite-mi sa-ti spun asa desi nu te cunosc, dar sunt la curent cu ceea ce faci si de multe ori ma inspir de la tine. Ma aflu in Australia (stiu ca si tu ai vizitat-o) la fiica mea si tare mult le-au placut  briosele tale. Mutumim pentru reteta. Marcela Constantin

  24. Diana Tessalonik a zis

    Doamna Laura, din postura de tanara sotie si in scurt timp de tanara mamica :), vreau sa va multumesc din suflet pentru aceasta reteta!
    Imi doream sa fac ceva dulce si buuuunnn care sa contina cirese iar aseara cautand pe  net am descoperit si experimentat – in cantitate tripla ce-i drept, pt ca vroiam sa trimitem si unor pieteni – muffins-urile dumneavoastra. :D
    Vreau sa va spun ca au iesit  perfecte!!!
     Nu ne mai opream nici eu nici sotul din mancat, iar pentru mine bucuria cea mare a fost sa vad ca sunt sunt atat de delicioase si usor de facut incat poti invata mixerul sa se descurce singur. :))
    Multumiri multe multe!!

    • Anonim a zis

      Christine, oare nu ii lasi cam mult timp la copt? Poate cuptorul tau e mai „focos”, nu stiu ce sa zic, incearca sa reduci putin timpul de coacere.

  25. Elizabeth Sandor a zis

    Tocmai am incercat briosele. Incredibil de delicioase. Am primit f multe complimente pt ele. Am cautat mult o reteta buna de briose si am fost dezamagita. Acum sunt extrem de bucuroasa. Si cum iubesc gatitul o sa mai poposesc pe aici. Multumesc de reteta. Felicitari!

    • Anonim a zis

      Elizabeth Sandor, ma bucur mult ca ti-au reusit si ai avut succes! Sa va fie de bine si te mai astept cu mult drag!

  26. RalucaS a zis

    Gata! Le-am facut. Au iesit perfecte, gustoase si pufoase, indeed. Baieteii infuleca una dupa alta. Cand am zis celui mare ca trebuie sa oprim una si pt. tati sa vada ce papa bun le-am facut, a spus hotarat: „lu’ tati nu-i plac” hahaha Tocmai am mai navigat putin prin site si am hotarat ca urmeaza japonezele si cornurile de brutar :D Oricum, asta va ramane reteta mea pt. muffins, dupa ce am mai avut 2 incercari, una ok, iar alta un dezastru total. Ma temeam ca am cumparat degeaba tava pt. muffins. Iti multumesc pt. reteta, Laura :)

  27. Motoc Ioana a zis

    sunt superbe briosele!! reteta care o folosesc eu seamana f mult cu a ta, dar trebuie sa fac odata si dupa reteta ta :)
    noi suntem innebuniti de cand am primit reteta si am facut pentru prima data. sunt excelente langa o cafea buna, un pahar cu lapte, iaurt, sau doar asa.
    ioana

  28. Cami timisoara a zis

    foarte bine arata o sa incerc neaparat.De cind am descoperit cuina banateana ma inspir mereu de aici pentru a-mi surprinde familia cu retete noi.Iti multumesc

  29. Dicaangela a zis

    doamna LAURA, am gresit ceva, am amestecat retetele, ciocanelele pe varza le-am luat de pe alt sait, a lui maya, scuze , dar simbata am facut carne de porc in zeama de varza, asta de doua ori in iarna asta minunataaaaaaa! DE multe ori am facut cozonacii, au ajuns in DUBLIN, LA UNUL DIN BAIETII MEI IN SPANIA SI DE CRACIUN IAR AM REPETAT RETETA DE COZONAC PENTRU CIND SAU INTORS INAPOI LA MUNCA. SI IN LONDRA AM UN BAIAT, ACUM FAC PENTRU FATA MEA CARE PLEACA IN ITALIA, SI-A TERMINAT VACANTA. DECI ASA VA SPUN: AM 5 COPII SI 4 SINT IN 4 TARI, MAI AM O FATA CU FAMILIA EI SI NEPOTICA ACASA, AICI LA BRASOV, sint tare multumita de tot ce pregatesc mai ales ca le si reusesc, numai ca nu mai am cui sa pregatesc. Dar de placere pentru mine si sotul meu gatesc cu mare drag din toate retetele si aperitive, orice, nu sint prea sanatoasa dar placerea de a gati este mare. Va doresc multa sanatate si bucurii ,de la toti pe care va urmeaza toate retetele suces mult multumesc ca mi-ati raspuns ma bucur ca am fost si eu citita si cu drag citesc comentariile dumnevoastra si pe dumnevoastra, cu drag ANGELA////////.V ….A…P…U..P….

    • Anonim a zis

      Doamna Angela, ma bucur pentru dumneavostra, aveti o familie frumoasa, sa va traiasca si sa aveti bucurii de la ei! Multa sanatate si spor la bucatarie!

  30. Natalia a zis

    Pai comentariul l-am scris numai dupa ce am facut prajiturelele, asa le-am putut compara cu alte retete la gust si aspect. Si musafirilor le-au placut si mi-au cerut reteta. Le-am dat-o impreuna cu adresa blogului dvs. Multumesc inca o data si sper sa-mi gasesc timpul necesar sa mai incerc si alte retete de pe blog, ca-mi place tare mult cum gatiti si felul in care ne explicati si noua. Numai bine va doresc si spor in toate!

    • Anonim a zis

      Si tie Natalia draga, numai bine si mult spor la bucatarit! :) Sa va fie de bine muffinsii, ma bucur ca au fost pe placul vostru. :)

  31. Dicaangela a zis

    Fac si eu astazi acest desert minunat . Pana acum am facut ciocanelele cu varza ma inspira mult bucatele dumneavoastra domn. LAURA. IERI FIIND DUMINICA AM CALATORIT PE INTERNET SI V-AM ASCULTAT MUZICA POPULARA. Imi place foarte mult desi sint moldoveanca, imi place muzica populara ……sa fiti sanatoasa, sunteti multi lateral dezvoltata va puppppp!!!

  32. Natalia a zis

    De cand cautam o astfel de reteta, care sa semene cu cele pe care le cumparam. Dupa ce am incercat cateva retete, am dat de a dvs. (maine dimineata avem musafiri si cautam o reteta de ceva dulce pentru cafea), care mi-a mers direct la suflet (sper ca si musafirii o sa fie la fel de incantati). Va multumesc ca ne impartasiti si noua, celor mai putin initiate in ale bucatariei, secretele reusitei unei retete. Sanatate si succes in ceea ce v-ati propus si va doriti in acest an!

    • Anonim a zis

      Natalia draga, eu iti multumesc pentru apreciere. Te astept cu impresii,
      daca ii faci. Iti doresc si eu numai de bine!

      2011/2/5 Disqus

  33. Aphextwinz a zis

    Laura, mai parca mi-ai citit gandurile, ma gandeam unde sa gasesc o reteta de briose verificata si care sa imi iasa pana si mie. Am o singura intrebare: crezi ca fara praf de copt cresc? Nu prea il suport. Nici zahar vanilat nu am, am numai pastai de vanilie, dar ma descurc cumva.

    Traiasca telepatia :)

    • Anonim a zis

      Dana, nu cresc. :) Zaharul vanilat il poti inlocui cu pastaie razuita si
      asta ar fi chiar o innobilare pentru aluatul asta simplu, dar la praful de
      copt nu ai cum sa renunti ca nu mai cresc :). Doar daca… uite, ai putea
      incerca asa: sa freci galbenusurile uleiul turnat in fir subire, faci o
      maioneza. Separat, faci o bezea super tare cu albusurile si zaharul si torni
      maioneza deasupra. Pui si faina si amesteci cu telul in forma de para, cu
      miscari de jos in sus, usor-usor ca sa ramana cat mai mult aer in
      compozitie. Incearca asa, s-ar putea sa iasa, dar nu garantez 100%. :)

      2011/2/5 Disqus

  34. RalucaS a zis

    Ce minunatie! Abia astept sa-i incerc, baieteii mei vor fi foarte incantati! Pana acum am facut ciorba de perisoare si checul simplu si au iesit perfecte, asa ca am toata increderea in retetele tale. Esti de departe preferata mea si am toata admiratia pentru talentul si harnicia ta.

    • Anonim a zis

      RalucaS, ma bucur mult ca iti plac retetele mele :) , sa va fie de bine. Si
      nepotii mei sunt incantati de briosele astea, cred ca o sa le placa si
      baieteilor tai. Mult succes!

      2011/2/5 Disqus

  35. paula_h a zis

    Laura e prima data cand postez pe blogul tau…briosele astea m-au dat gata.Reteta pare simpla dar sunt sigura ca nu-mi vor iesi la fel de frumoase ca ale tale..tu ai un talent aparte.
    Iti multumesc aici pentru toate retetele pe care ni le impartasesti!
    O voi incerca cu siguranta!

    • Anonim a zis

      Paula, reteta e foarte, foarte simpla, dar parerea mea e ca cele mai bune
      retete asa si sunt :). Reuseste garantat, asa ca am convingerea ca vei face
      niste frumuseti de briose.

  36. Amo_ki2000 a zis

    am fost plecata 3 zile si nu-mi vine sa cred cate bunatati ai putut face!Familia ta trebuie sa fie o rasfatata la cum gatesti. Tare mi-ar place sa fiu in preajma ta ! Ramona

Alte referințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *