Aripioare de pui glazurate

Autor:

Aripioare glazurate, aripioare lipicioase, aripioare lacuite, am stat ceva sa ma gandesc cum sa numesc acest deliciu in stil asiatic, pe cat de simplu si usor de facut, pe atat de gustos. De altfel, de cate ori pregatesc ceva in stil asiatic, sunt uimita de cultura gastronomica a acelor oameni, din ingrediente atat de simple si ieftine rezultand retete speculoase. Reteta de aripioare de pui glazurate este oferita de compania Safir care produce si comercializeaza carne de pui sub marca Deliciosul de Vaslui.

loading...

aripioare pui glazurate, reteta aripioare pui caramelizateTimp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 4 portii
Grad de dificultate: usor

Pentru lista ingredientelor si modul de preparare va invit sa vizionati filmuletul de mai jos, nu inainte de a va asigura ca aceasta reteta rapida si ieftina, ale carei ingrediente se gasesc orice hypermarket mai serios, va satisface chiar si gusturile celor mai mofturosi.

Print Friendly
loading...

au incercat aceasta reteta:

Poate îți place și:

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Comentarii

  1. Andreea a zis

    Foarte bune au iesit aripioarele!

    Singura modificare pe care am facut-o, a fost sa pun 70g de zahar, in loc de 125 si au iesit super! Cred ca mergea chiar un pic mai putin, poate 60g, sau fara lingura de sos de soia, care are deja un gust ce duce spre caramel si o tenta de afumat.

    Au avut un gust echilibrat de dulce/sarat/iute/aromat.

    Multumesc pentru reteta! :)

  2. Cosmina Nagy a zis

    Doamna Laura, sunteti extraordinara! Reteta asta pica la fix pentru meniul de ziua mea. O sa pregatesc puiul si ma voi intoarce cu impresii. Va doresc o zi frumoasa si insorita :)

  3. Liliana Marinescu a zis

    Buna Laura, am incercat si eu reteta asta si a fost extraordinara. Iti multumesc frumos pentru toate retetele minunate pe care ni le oferi. 

  4. berchet ionel a zis

    Respect ceea ce faceti si ma bucur ca ajutati cu diverse retete,dar eu am facut reteta pas cu pas si la sfarsit m am ales cu aripioarele necomestibile…glazura s-a intarit si este foarte dulce dupa parerea mea imposibil de mancat,cei care vor s-o incerce ar fi bine sa se gandeasca de doua ori.Inca o data apewciez ceea ce faceti dar cu reteta asta ori nu mi-a iesit mie cum trebuie ori se adreseaza celor care mananca 1 kg de zahar pe zi.

    • lauralaurentiu a zis

      Imi pare rau, Ionel, ca nu a reusit pe placul tau. Glazura nu ar fi trebuit sa se intareasca (inclin sa cred ca ai gatit aripioarele prea mult in sosul dulce-sarat), ci sa fie mai degraba lipicioasa la suprafata aripioarelor, care trebuie sa fie foarte fragede. Mie mi s-a parut ca gustul dulce contrabalanseaza perfect cel sarat al sosului de peste, iar barbatu-meu, care tocmai ca nu e adeptul chestiilor exotice, a fost incantat de reteta asta. In fine, sunt gusturi si gusturi.

      2012/5/16 Disqus

  5. Prajeliliana a zis

    buna Laura.Arata superb aripioarele dar ma gandeam k oare nu ies prea dulci de la caramel? Iar sosul de peste se poate inlocui cu altceva?

  6. Ionela a zis

    Fantastic! Unde as putea gasi sos de peste sau cum l-as putea prepara in casa sau mai bine, cu ce l-as putea inlocui? N-as putea sa prajesc aripioarele intr-o tigaie teflonata? Gingerul e cumva tot una cu ghimber?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *