Cautare in site
x inchide

Cotlet de porc afumat la gratar

Reteta de
Adaugata la

Iata ca saptamana a zburat de parca nici n-ar fi fost si suntem din nou in weekend, moment de relaxare si de petreceri la gratar. Propunerea mea de saptamana asta este un cotlet de porc afumat la gratar, o friptura minunat de imbietoare si aromata. In acest gartar de porc isi vor da intalnire o sumedenie de mirodenii si gusturi, sunt convinsa ca o sa va placa la nebunie. In plus, cotletul este o carne slaba pe care pe deasupra am si degresat-o drastic, iar pregatita pe gratar in felul pe care o sa vi-l dezvalui este si sanatoasa, si suculenta. Ca de obicei, partenerii care au facut posibil si acest episod al serialului culinar Bucataria de Vara sunt ecores.ro, cei a caror profesie este sa-i faca pe gurmanzi fericiti, oferindu-le gratarul de gradina potrivit pentru fiecare.

cotlet de porc afumat la gratar, reteta video gratar de porc

Timp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 8 portii
Grad de dificultate: usor

Pentru lista ingredientelor si modul de preparare va invit sa vizionati filmuletul de mai jos (setati calitatea 720 p HD). Vizionare placuta si… pofta buna!

Preparare Cotlet De Porc Afumat La Gratar, Reteta Video

Alte retete cu porc la gratar:

 

loading...

Poate îți place și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Cotlet de porc afumat la gratar

  1. imi place sa gatesc spune:

    Ce sa mai spun m-ati lasat fara cuvinte cu asa o splendoare .Imi place.place place………………………..!Felicitari tineti-o tot asa!

  2. Gheorghita spune:

    Exceptional arata friptura ta! Din pacate, eu nu am un asemenea gratar si am vizitat linkul din introducere, minunate produse vand, dar pretul este mult peste posibilitatile mele. Ai o sugestie, cum as putea sa pregatesc asa ceva daca nu detin un astfel de gratar? Nu ma refer doar la marinarea si coacerea carnii, asta se poate face foarte simplu intr-un cuptor obisnuit, dar cred ca fumul face diferenta.

    • lauralaurentiu spune:

      Pe un gratar obisnuit, caruia sa ii adaptezi un capac in forma de cupola, care ar antrena fumul si caldura sa circule in interior. Faci un jar bun, rumenesti carnea de jur impejur apoi treagi jarul deoparte, punand deasupra jarului lemn pentru afumat. Friptura o pui in partea opusa si o verifici des, pentru ca nu vei avea posibilitatea de a supraveghea temperatura. Iti tin pumnii, daca vei indrazni, si te astept cu impresii!

      2012/5/26 Disqus

  3. Mariacosntantin spune:

    Laura, inca o friptura splendida, marinata cred ca a adus arome minunate inc arne si trebuie sa fi fost totul foarte gustos si fraged! Multumesc de idee, si pe asta o sa o fac la cuptor, rugandu-ma sa castig la loto si sa-mi iau si eu gratar ca al tau… ba, prima data o casa la curte ca sa am unde sa-l pun! Sincere felicitari de la aceeasi Maria Constantin cu toata familia ei, ca ne uitam la serialul tau ca la telenovele! :))

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Multumesc Maria, ce draguta esti, m-ai binedispus! Sper ca „telenovela ” mea sa-ti faca placere si de-acum incolo. :) Te astept cu impresii daca incerci friptura la cuptor si iti tin pumnii sa castigi la loto sau… oriunde e posibil! :))

  4. Bambino spune:

    Sanatos atat cat poate fi carnea de porc…  Nu cred ca e vreo problema daca incerc sa fac aceeasi chestie cu vita. Multam de idee.

    • lauralaurentiu spune:

      Nu e o problema sa incerci friptura asta nici cu… un piept de curcan generos, de exemplu, dar daca nu ai probleme diagnosticate de catre medic, deci esti un om sanatos, chiar nu iti va cauza nimic o felie sau doua de cotlet de porc, complet degresat, neprajit, fara adaus de grasimi. Ma bucur ca ti-am dat o idee care te tenteaza.

CLOSE
CLOSE