Retete la Gratar: Friptura de miel si cartofi cu rozmarin

Autor:

Dragii mei, in prag de Sarbatori de Paste, vin cu o ultima reteta video inainte de a va ura Paste fericit, un miel delicios pregatit la gratar, cu o garnitura deosebita de cartofi cu rozmarin. Friptura de miel este glazurata cu un sos aromat si condimentat si este piesa de rezistenta, dupa cum veti vedea, a unui meniu complet. Reteta de miel la gratar face parte din serialul culinar Bucataria de Vara, realizat cu sprijinul partenerilor mei, experti in  gratare de gradina. Impreuna cu ecores.ro va invitam sa urmariti episodul al 2-lea al acestui serial de retete gatite in aer liber, oferite sub recomandarea „pentru toti cei care apreciaza mancarea buna si un stil de viata lejer si relaxat”. :)friptura de miel la gratar, carne de miel la gratar retetaTimp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 6 portii
Grad de dificultate: mediu

In acest episod:
Friptura de miel marinata cu usturoi si rozmarin, la gratar
                              Cartofi cu rozmarin la gratar                             
Placinta cu zmeura, pere si crusta de cereale si unt la gratar
Pentru lista ingredientelor si modalitatea de preparare o sa va invit cu mare incantare la film!
In numele meu si al ecores.ro va dorim din suflet sa aveti Sarbatori cu lumina, sa fiti fericiti si impacati alaturi de cei dragi. Paste fericit!
Print Friendly
loading...

Poate îți place și:

Ti-a placut reteta?

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele retete delicioase

Comentarii

  1. Miclescumirela a zis

    Numai 5 stelute putem da???Pozele tale sunt extraordinar de delicioase ,salivam langa monitor !!!!!

  2. Maria Badin a zis

    Felicitari sincere, d-na Laura! Va urmaresc de ceva vreme si ma inspir mai mereu din retetele dvs. Astfel, am facut deja painea „floarea soarelui”, in avanpremiera pentru Paste, maine o s-o fac din nou , iar aseara am facut drobul in crusta de aluat. Eu l-am facut insa, din carne de miel. Am postat pozele pe facebook si, bineinteles, nu am uitat sa amintesc ca va apartin si ca m-au inspirat.
    Va multumesc mult si va urez sarbatori cu bine alaturi de cei dragi.
    Daca doriti sa vedeti ce am reusit sa fac, pe facebook, Maria Badin. E doar pentru prieteni, dar ar fi o onoare sa va alaturati mie si dvs.

    • lauralaurentiu a zis

      Se poate, doar sa ai cu ce sa-l acoperi (un capac). Pe gratarul clasic cu carbuni e mai dificil de controlat temperatura, asta e marea calitate a acestui gratar, poti gati respectand temperaturile asupra carora ai un control absolut.

      • Lory loredana a zis

        va doresc paste fericit si dumneavoastra si am vizionat reteta d-voastra de miel …o sa incerc si eu sa o fac…dak imi va iesi o sa va scriu inapoi aici…arata foarte gustos si nu trebuie sa cumperi prea multe ingrediente pt aceasta friptura,,dar am o intrebare doamna laura,,,,inainte sa pun carnea si cartofii in tava trebuie sa ng putin tava cu unt sau ulei? sau ii pun doar asa? va rog sami raspundeti.. multumesc anticipat..SALBATORI FERICITE ALATURI DE CEI SCUMPI D-VOASTRA,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *