
Retete la Gratar: Friptura de miel si cartofi cu rozmarin






Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 6 portii
Grad de dificultate: mediu
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:ramonika1986@gmail.com
Numai 5 stelute putem da???Pozele tale sunt extraordinar de delicioase ,salivam langa monitor !!!!!
Numa’ 5, ce sa-i faci, asa e sistemul :)). Multumesc, Mirela. :)
Delicios! Hristos a inviat! :)
Hristos a Inviat!Delicioasa reteta si video-ul! :)
Sarbatori Sfinte cu sanatate si tihna!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Hristos a inviat! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sara & Miki
Paste Fericit ! Lumina si pace in suflet !
Sarbatori luminate si multa fericire alaturi de familie si cei dragi!
Esti cu adevarat o bucatareasa buna si expici foarte bine pe intelesul tuturor
multumim pt retetele tale extraordinare!!!! Paste fericit!!!!
Paste fericit si multa sanatate !
Multumesc la fel!
Paste fericit!
Sarbatori Pascale fericite!
Felicitari sincere, d-na Laura! Va urmaresc de ceva vreme si ma inspir mai mereu din retetele dvs. Astfel, am facut deja painea „floarea soarelui”, in avanpremiera pentru Paste, maine o s-o fac din nou , iar aseara am facut drobul in crusta de aluat. Eu l-am facut insa, din carne de miel. Am postat pozele pe facebook si, bineinteles, nu am uitat sa amintesc ca va apartin si ca m-au inspirat.
Va multumesc mult si va urez sarbatori cu bine alaturi de cei dragi.
Daca doriti sa vedeti ce am reusit sa fac, pe facebook, Maria Badin. E doar pentru prieteni, dar ar fi o onoare sa va alaturati mie si dvs.
tre sa fie nemaipomenit de buna dar se poate face si pe un gratar normal?
Se poate, doar sa ai cu ce sa-l acoperi (un capac). Pe gratarul clasic cu carbuni e mai dificil de controlat temperatura, asta e marea calitate a acestui gratar, poti gati respectand temperaturile asupra carora ai un control absolut.
va doresc paste fericit si dumneavoastra si am vizionat reteta d-voastra de miel …o sa incerc si eu sa o fac…dak imi va iesi o sa va scriu inapoi aici…arata foarte gustos si nu trebuie sa cumperi prea multe ingrediente pt aceasta friptura,,dar am o intrebare doamna laura,,,,inainte sa pun carnea si cartofii in tava trebuie sa ng putin tava cu unt sau ulei? sau ii pun doar asa? va rog sami raspundeti.. multumesc anticipat..SALBATORI FERICITE ALATURI DE CEI SCUMPI D-VOASTRA,,
Lasă un răspuns