Cautare in site
x inchide
baton de cereale cu fructe uscate 1

Baton cu cereale si fructe deshidratate

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.02.2009
4
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 comentarii la Baton cu cereale si fructe deshidratate

  1. Este foarte buna reteta tocmai ce am facuto si este extraordinara iti multumesc pentru aceasta reteta delicioasa.

  2. se poate si fara ciocolata ?

  3. Mirela spune:

    Eu cand le-am pus in tava erau foarte moi si nu puteam sa le apuc…le-am proportionat si le-am bagat la frigider dar nju cred ca le voi putea lua in mana

  4. Andreea spune:

    batoanele sunt tari(adica isi mentin forma cand le iei in mana)?

  5. Cristina spune:

    Imi place tare mult aceasta varianta a retetei, deoarece nu necesita folosirea cuptorului (e inca destul de cald, chiar daca e inceput de septembrie). Insa, am o mica nelamurire. Am cumparat un mix de fructe deshidratate, dar sunt putin cam..prea uscate pt gustul meu, mai ales bananele. Fructele, odata adaugate, se vor mai inmuia? Daca nu, le pot hidrata cumva inainte de a le adauga in compozitie (ma refer la un procedeu asemanator cu cel al stafidelor inmuiate in esenta de rom)?

    • Anonim spune:

      Batonul asta e destul de uscat si nu recomand sa hidratei fructele. Bananele sunt crocante, nu? :) Oridecate ori am luat banane deshidratate asa au fost. Nu am idee ce se intampla cu ele daca le rehidratezi dar cred ca isi pierd forma de tot.

      2011/9/3 Disqus

      • Cristina spune:

         Foarte crocante bananele :). M-am hotarat sa le adaug asa cum sunt, voi vedea eu in cateva ore ce va iesi. Multumesc pentru sfat!

  6. Diana Diaconu spune:

    Buna seara!Daca sunteti interesate de fructe deshidratate vrac: merisor,caise,smochine,stafide brune,stafide aurii,prune fara samburi,curmale tunisiene,curmale Iran cu sambure sau fara sambure….de asemenea alune: arahide crude cu coaja sau fara coaja, fistic crud si prajit,migdale crude si prajite,caju crud si prajit,miez de floarea-soarelui si miez de dovleac….susan si seminte de in.Pentru mai multe detalii si lista preturi: diana_diaconu88@yahoo.com. Garantez cele mai mici preturi :) O seara buna!!

  7. http://www.retete-rapide.com spune:

    Foarte bun si sanatos. Am facut si eu. Am pus si migdale si alune si am renuntat la unt, ca sa poata fi consumat si in zilele de post.

    http://www.retete-rapide.com/baton-de-cereale-cu-migdale-si-alune

  8. Lta spune:

    Arata foarte bine si sunt convinsa ca sunt delicioase si foarte sanatoase. Ca o sugestie constructiva: mierea de albine, din cate stiu eu, isi pierde proprietatile nutritive daca este fiarta. Cred ca am sa incerc sa o adaug la sfarsit in sirop, dupa ce l-am luat de pe foc. Felicitari pt retete, unele le-am incercat si mi-au placut f mult!

  9. retzetar spune:

    Trebuie sa fac ceva. Nu ma mai ot desprinde de aceste pagini. Citind despre covrigii sarbesti (seamana cu cei brasoveni, pentru care nu am gasit o reteta convingatoare), am dat peste batoanele de cereale. Nici nu-ti dai seama ce mi-ai facut! N-am mai mancat de cel putin 6 luni asa ceva. Si crede-ma, preferam sa las orice tip de ciocolata sau stiu eu ce bunatati si sa-mi iau 5-6 batoane de-astea.
    Chiar nu stiu ce sa fac mai repede de-aici, ce sa aleg.

  10. laura laurentiu spune:

    Goldielocks, se face super usor si e foarte bun, plus ca e o reteta adaptabila oricaror gusturi: poti folosi alaturi de corn-flakes mussli, fructe uscate de tot felul sau in combinatie. Sa imi psui daca ti-a placut.

  11. Goldielocks spune:

    Arata foarte bine,mn de dimineata o sa incerc si eu sa probez reteta,o sa ma intorc sa-ti spun cum mi-a iesit.