Cautare in site
x inchide
prajitura frumoasa adormita reteta originala prajitura frumoasa adormita reteta video prajitura frumoasa adormita laura laurentiu

Prăjitura Frumoasa Adormită™ cu foi cu miere și nucă, rețetă video

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 23.04.2016
4.9
(176)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 176

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 comentarii la Prăjitura Frumoasa Adormită™ cu foi cu miere și nucă, rețetă video

  1. Ana Tinca spune:

    Aceasta prajitura este un deliciu am facuto dupa reteta ta si mia iesit super .Sarbatori fericite Laura

  2. Vio spune:

    Buna ziua am facut saptamana trecuta prajitura a iesit o bunatate toata lumea a fost super in cantata,
    A trebuit sa traduc reteta in limba germana sa o dau pe la vecini socrii ?
    Acum vreau sa o Mai fac o data pt ca Maine este ziua mea si vreau sa imi uimeac invitatii?
    Problema e ca nu Mai am acel timp sa las aluatul peste noapte la frigider, as putea sa IL pun la congelator pt cateva ore?
    Multumesc pt un eventual raspuns
    O zi minunata?

    • Nu cred că prin congelare se accelerează efectul de frăgezire și nici nu cred că ați câștiga timp, pentru decongelarea ar dura o veșnicie.
      Puteți, însă, să faceți foile chiar și cu 48 de ore mai devreme și să le păstrați în frigider, poate vă ajută asta.
      Mă bucur mult că ați avut succes cu creația mea!

  3. Luciana spune:

    Bună ziua, foile la frumoasa adormită se pot face cu câteva zile mai devreme înainte de a le umple cu crema?

  4. Alexandra spune:

    Draga Laura, sunt in dilema in legatura cu crema de branza. Am cumparat Philadelphia simpla, dar cand am gustat-o am simtit ca are un gust usor sarat. Ar trebui sa cumpar ceva fara stop de sare? Am tot cautat prin magazine, dar toate cremele de branza au putina sare, doar mascarpone sau ricota sunt dulci.

  5. Loredana spune:

    Este o prajitura nemaipomenita! Am făcut-o de multe ori și de fiecare data toți au fost încântați de gust. Mulțumesc!

  6. Costina spune:

    Cat timp pot fi păstrate foile fără a fi umplute cu crema? As vrea sa o încerc de Crăciun dar am de gând sa mai fac și alte feluri de prăjituri și încerc sa îmi împart treburile din timp

  7. elisa spune:

    Buna ziua,
    Daca tinem prajitura la frigider dupa ce am pus crema mai mult de 3 ore se intampla ceva?
    Multumesc anticipat!

  8. miri miriam spune:

    si in caietul mamei dumneavoastra ce era in loc de crema de branza??

  9. Daniela spune:

    Poate ca este o prajitura buna,sunt sigura,dar face cat salariul meu pe o saptamana.

    • Daniela dragă, toate ingredientele prăjiturii însumează costul de 73,5 lei, în condițiile în care am socotit că s-a folosit cremă de brânză Philadelphia, de 11 lei/cutie, existând produse similare la nu mai mult de 3,5-4 lei/cutia (goldessa sau marca proprie kaufland). Din suma investită de 73,5 lei am obținut 40 de porții de prăjitură, fiecare având costul de 1,84 lei. Mi se pare o sumă ridicolă pentru o prăjitură atât de bună, iar dacă nu ai nevoie de 40 de porții, poți înjumătăți ingredientele, vei munci mai puțin (faci doar două foi pe care le tai în jumătate) și obții 20 de porții de prăjitură la costul de 36,75 lei. Oricum, mă îngrozește ideea că mai există oameni atât de prost plătiți în țara noastră, e foarte trist.

  10. ghinea ana spune:

    Ce crema de branza ati folosit pt prajitura?

  11. elena spune:

    Nu e prajitura ruseasca medovik? Eu am mancat aici in mexic la un restaurant rus si tare mi-a placut

    • Cred că prăjitura Medovik are foi asemănătoare ”Albiniței” noastre, făcute cu mierea opărită și e umplută cu un amestec de smântână fermentată și frișcă. Eu încă nu am gustat prăjitura asta, dar o am pe ”to do” list. Cred că e tare bună.

  12. Diana spune:

    Am facut si eu prajitura, ce sa Zic, buuuuna, in madura de dulce, cu gust placut de miere si nuca. Ce poate fi Mai bun. Multumesc mult

  13. Delia spune:

    Va multumim pentru tot efortul. Sun un fan al dumneavostra inca de pe vremea Culinarului. Va rog daca se poate sa imi spuneti ce fel de crema de branza ati folosit sau daca a-si putea inlocui aceasta crema de branza cu o crema de lapte?

  14. Mihaela Andronescu spune:

    Felicitări Dna Laurențiu, am descoperit situl dv acum mai bine de un an si mărturisesc ca l-am apreciat imediat. Rețele dv sint excelente. Si mama mea mi-a lăsat un caiet de retete de prăjituri scris de mina ei, caiet si Rețete pe care le prețuiesc enorm, dar apreciez mult si rețele dv si recomand prietenelor mele situl Rețete ca la mama.
    Felicitări si multumesc