Cautare in site
x inchide

Placinta taraneasca cu branza

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.09.2009
4.5
(6)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 6

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Placinta taraneasca cu branza

  1. emma spune:

    salut ! suna tare bine si usoara reteta asta avand in vedere ca nu sunt „manute fermecate”… vreau sa incerc si eu, pot sa folosesc foaia de placinta din comert?…cum am spus nu sunt manute fermecate si nici nu am prea mult timp,bebe de 4 luni si frate de 4 ani ), multumesc !

  2. Antonella spune:

    D.na Laurentiu! Imi faceti o deosebita placere, ori de cate ori va citesc! Si numai, deoarece sunt nascuta in Timisoara si crescuta la Mures, rettele dvs. sunt cele ale familiei mele. de ani de zile sunt departe de „casa” si foarte rar am tangenta cu bucataria BUNA ardeleneasca-banateana….de aceea, cu mare drag va citesc si va copiez( cu permisiune! ;))
     Fiecare reteta este o amintire placuta…!
    Va multumesc inca o data!
    O zi buna va doresc!

    • Anonim spune:

      Antonella, ma bucur mult sa te stiu printre cititorii mei. :) Copiaza-ma cu spor, sunt sigura ca familia ta va fi recunoscatoare :).

      2011/8/31 Disqus

  3. Carmen spune:

    super buna , am facut-o astazi !!

  4. lauralaurentiu spune:

    E si foarte buna placinta, Andleea. :)

  5. Andleea spune:

    Doamne cum arata… ador placintele facute in casa…

  6. Laura spune:

    Faza cu decupatul nu am respectat-o, in rest cuptorul a fost si de sus si de jos, preincins, etc. Nu a fost shortening, a fost lard. Shortening nu folosesc deloc. Mai incerc si decupez si marginile data viitoare. Slanina, ne-slanina, s-a mancat toata. Foarte buna! Multumesc pt raspuns. AI un blog minunat, ti-am mai incercat si alte retete.

  7. laura laurentiu spune:

    Laura, ai decupat marginile aluatului, inainte de a impacheta placinta? Cuptorul a fost setat sa coaca si de sus, si de jos? (cuptoarele astea noi stiu ca au tot felul de setari pe care daca nu le stii, poti sa ratezi) Ar fi putut fi branza prea umeda… nu stiu ce sa zic. Cred ca ai folosit "shortening", e un fel de margarina, nu-i asa?

  8. Laura spune:

    Am facut-o azi, dar undeva am gresit. Aluatul dedesubt a facut "slanina" in loc sa se coaca frumos ca la tine. Ce crezi ca s-a intamplat? Untura mea e de cumparat, aici se gaseste in bloc, nu stiu ce mai pun ei in ea, dar oricum nu e ca si cea de acasa. Ai vreo sugestie, pt ca partea de sus unde s-a copt frumos e o nebunie.

  9. Jacktels Kochbuch spune:

    Hallo laura ,

    nu pot decit sä subscriu la Gina. Superlativ. Compliment mare.
    Recunosc cä de mai bine de 20 de Ani nu nam mai mincat asa Bunätate da Gustul parcä il simtz astäzi incä..

    Multe Salutäri jacob

  10. Gina spune:

    Placinta asta arata morrrrtal! Probabil si cea cu varza e buna, dar nu am mancat niciodata si nici nu ma pot gandi la varza ca umplutura de placinta. In schimb asta e de vis! Ce frumos se vad foitele de aluat in sectiune! Splendid! Grisul din compozitie a legat-o dar a si facut sa fie mai putin sarata, nu-i asa? Oricum, mi-ai facut o pofta nebuna! Stii ca am mai vorbit noi o data de Starbucks si de cat costa felia de ceva la ei, tu daca ti-ai deschide un punct de lcuur langa ei, i-ai falimenta!