Cautare in site
x inchide
cheesecake cu mango reteta cheesecake fara coacere cu mango reteta laura laurentiu

Cheesecake cu mango – fără coacere – rețetă pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.03.2015
4.8
(26)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 26

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 comentarii la Cheesecake cu mango – fără coacere – rețetă pas cu pas

  1. Aura Luca spune:

    Buna ziua! Inainte de toate, va multumesc pentru toate retetele si sfaturile dvs.
    Voiam sa va intreb daca credeti ca, daca as adauga un mango taiat cubulete in crema (sa adaug jumatate din crema, apoi cubuletele de mango, apoi restul de crema), ar fi OK fata de continutul de gelatina/vascozitatea cremei?
    Vreau sa il fac pentru sora mea de ziua ei, care este mare fan mango si cheesecake, dar nu cred ca le-a mai mancat in aceeasi reteta.
    Primavara frumoasa!

  2. Simona spune:

    Cum procedați cu crema de pranza sa se întărească? Eu nu am găsit o crema de brânza care de la zaharul pudra sa nu se înmoaie. Ceva gen crema de brânza care o au Americanii nu exista la noi. Aceea este o crema de brânza cu, care ai succes garantat 100%.

    • Din America, Africa sau Asia, orice cremă de brânză se înmoaie când este prelucrată mecanic (amestecată) sau se adaugă zahăr, care se transformă în sirop în contact cu umiditatea. Crema de brânză comercializată în România are 60% -66% grăsime, exact cât trebuie, adică. Dumneavoastră trebuie să fiți atentă cum o prelucrați: să nu o amestecați prea mult, să nu o amestecați prea brutal, în general să respectați rețetele și toate detaliile specificate. Așa cum se înmoaie în primă fază, așa se și întărește la frigider.

  3. Iordache amalia spune:

    Am făcut o și eu astazi.Mulțumesc pentru reteta

  4. irina spune:

    Buna…Intrebare intrebatoare:)))ce anume ai pus deasupra…caramel?Multam frumos si anticipat pt raspuns

  5. Ana spune:

    eu nu am voie crema de branza. pot folosi branza de vaci?

    • Laura Laurentiu spune:

      Hm… cu branza de vaci textura va fi departe de cea recomandata, cremoasa si fina. Dar… ceva tot va iesi. Iti recomand sa treci branza de vaci de doua ori printr-o sita deasa, ca sa fie cat mai fina.

  6. alina spune:

    Din cauza mofturosilor mei, am inlocuit mango cu piersici din compot. A iesit minunat de cremos, poate mai fad decat ar fi fost cu mango, dar a avut un succes nebun! Multumesc!

    • lauralaurentiu spune:

      O, cred ca a fost minunat si cu piersici! Sa va fie de bine, ma bucur ca i-ai cucerit si pe „mofturosi” :).

  7. alina spune:

    Buna!

    Cred ca este absolut delicios, felicitari! Ai putea sa imi spui, te rog, ce fel de frunzulite folosesti pt decor? aici si in general? am vazut in decorul unor deserturi niste frunzulite foarte delicate… banuiam ca poate fi menta, dar ma gandeam ca sigur mai exista si alte optiuni.. cum sunt interesata de food design, iar preparatele tale arata din ce in ce mai gourmet, gingase si de fatada unor restaurante selecte, am hotarat sa te intreb. Felicitari pt felul in care abordezi mai nou bucataria internationala, dar si preparatele noastre clasice, de la mama de acasa, reinventate si rafinate in cel mai placut mod posibil. Alina

    • lauralaurentiu spune:

      Buna, Alina, imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, cred ca va trebui sa renunt pana la urma la acest formular de comentarii pentru ca primesc notificari o data pe saptamana, nu stiu ce are.

      Multumesc pentru felicitari. Am folosit frunzulite de menta. In alte retete am folosit lujeri tineri de mazare, plantute mici de ridichi, creson… in general mi le cultiv singura.