Cautare in site
x inchide
aripioare pui glazurate, reteta aripioare pui caramelizate

Aripioare de pui glazurate

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.04.2012
4.9
(13)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 13

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 comentarii la Aripioare de pui glazurate

  1. Andreea spune:

    Foarte bune au iesit aripioarele!

    Singura modificare pe care am facut-o, a fost sa pun 70g de zahar, in loc de 125 si au iesit super! Cred ca mergea chiar un pic mai putin, poate 60g, sau fara lingura de sos de soia, care are deja un gust ce duce spre caramel si o tenta de afumat.

    Au avut un gust echilibrat de dulce/sarat/iute/aromat.

    Multumesc pentru reteta! :)

  2. Cosmina Nagy spune:

    Doamna Laura, sunteti extraordinara! Reteta asta pica la fix pentru meniul de ziua mea. O sa pregatesc puiul si ma voi intoarce cu impresii. Va doresc o zi frumoasa si insorita :)

  3. Liliana Marinescu spune:

    Buna Laura, am incercat si eu reteta asta si a fost extraordinara. Iti multumesc frumos pentru toate retetele minunate pe care ni le oferi. 

  4. berchet ionel spune:

    Respect ceea ce faceti si ma bucur ca ajutati cu diverse retete,dar eu am facut reteta pas cu pas si la sfarsit m am ales cu aripioarele necomestibile…glazura s-a intarit si este foarte dulce dupa parerea mea imposibil de mancat,cei care vor s-o incerce ar fi bine sa se gandeasca de doua ori.Inca o data apewciez ceea ce faceti dar cu reteta asta ori nu mi-a iesit mie cum trebuie ori se adreseaza celor care mananca 1 kg de zahar pe zi.

    • lauralaurentiu spune:

      Imi pare rau, Ionel, ca nu a reusit pe placul tau. Glazura nu ar fi trebuit sa se intareasca (inclin sa cred ca ai gatit aripioarele prea mult in sosul dulce-sarat), ci sa fie mai degraba lipicioasa la suprafata aripioarelor, care trebuie sa fie foarte fragede. Mie mi s-a parut ca gustul dulce contrabalanseaza perfect cel sarat al sosului de peste, iar barbatu-meu, care tocmai ca nu e adeptul chestiilor exotice, a fost incantat de reteta asta. In fine, sunt gusturi si gusturi.

      2012/5/16 Disqus

  5. Prajeliliana spune:

    buna Laura.Arata superb aripioarele dar ma gandeam k oare nu ies prea dulci de la caramel? Iar sosul de peste se poate inlocui cu altceva?

  6. Ionela spune:

    Fantastic! Unde as putea gasi sos de peste sau cum l-as putea prepara in casa sau mai bine, cu ce l-as putea inlocui? N-as putea sa prajesc aripioarele intr-o tigaie teflonata? Gingerul e cumva tot una cu ghimber?

  7. Alin Pinzar spune:

    cu siguranta o sa o incerc.. arata divin

  8. Alin Pinzar spune:

    cu siguranta ca o sa o incerc cat mai curand :)

  9. NICOLETA PETRESCU74 spune:

    DEMENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IAR M ATI UCIS!

  10. Elena Donisa spune:

    abia astept sa fac, aratau divin

  11. Elena Malec spune:

    minunat Draga Laura. felicitari! Peruzele:)

  12. Sudessa spune:

    Bravo Laura,Excelente retete si video-uri.Ma bucur ca in sfarsit vad si la noi retete prezentate excelent,de data aceasta in format video.