Cautare in site
x inchide

Rulada de pui dezosat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.10.2010
4.3
(6)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.3 / 5. Voturi 6

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 comentarii la Rulada de pui dezosat

  1. Service GSM spune:

    inca o reteta cu pui excelenta, bravo

  2. Lena Maxim spune:

    Am ruladele la cuptor. Maine voi vedea ce reactii sunt in familia mea. Eu am preparat cu puiul crescut la noi in curte cu cereale si verdeturi. Am ales reteta pentru ca nu cumpar mezeluri din comert si de aceea caut retete si solutii sanatoase :)

    • lauralaurentiu spune:

      Sunt convinsa ca vei obtine o adevarata minunatie, nu se poate ceva mai bun decat o friptura frageda dintr-un pui pe care l-ai crescut tu insati :). Te astept cu impresii.

      2012/9/21 Disqus

  3. andeia spune:

    dar cum coci ardei capia?si in tava ai pus hartie de copt?

    • lauralaurentiu spune:

      In tava am pus hartie de copt, da, pentru ca nu am dorit sa se prinda nimic de tava in timpul coacerii. Ardeii capia se coc pe gratar sau pe plita pana cand se inegresc, apoi se curata de pielita.

    • lauralaurentiu spune:

      In tava am pus hartie de copt, da, pentru ca nu am dorit sa se prinda nimic de tava in timpul coacerii. Ardeii capia se coc pe gratar sau pe plita pana cand se inegresc, apoi se curata de pielita.

  4. Bannanaana87 spune:

    :) hmmm ce bine arata

  5. Andreea201101 spune:

    cu ce garnitura ar merge,ca arata asa de bn

  6. Alexandra spune:

    am facut si eu rulada, este superba si arata divin! foarte potrivita pt mese festive

  7. Anonymous spune:

    Reteta delicioasa si aspectuoasa!Daca nu va suparati va spun cum am facut eu si poate va e de folos celor care nu pricep faza cu "legatul".
    Dupa dezosare ung cu ulei de masline o folie de aluminiu,tapetez cu felii subtiri de bacon ,cat sa fie baza pentru puiul dezosat si condimentat.Am umplut cu carne macinata predinstuita,condimentata,amestecata cu ciuperci scurse,si un pumn de fistic maruntit si cu ajutorul foliei am rulat strans, apoi l-am strns bine la capete.Asa l-am pus in tava si la sfarsit am desfacut folia si l-am lasat sa se rumeneasca frumos.

  8. Anonymous spune:

    Sunt dependenta de blogul tau ! Desi din lipsa de timp nu fac foarte multe retete, trebuie sa le vizitez pe toate, rand pe rand. Fluturi albi in zmeuris e preferata mea. Iar reteta asta e grozava. Cred ca ma incumet si eu sa o fac, cat de curand, de ziua mea. Numai bine iti doresc ! Mihaela

  9. Anonymous spune:

    Laura esti" the best in the west" si nu numai.
    Multumesc pentru tot ce tu ne oferi.
    Cu mare drag,Kati

  10. lauralaurentiu spune:

    Vanilla, e legat la fel ca si la Rulada de carne cu legume… cum sa zic, dai cu ata de jur imprejur, faci lat, strangi, apoi mergi in continuare… :) probabil va trebui sa filmez si etapa asta, in curand :).

  11. Vanilla spune:

    NU INTELEG INSA CUM AI LEGAT!!! INSA IN REST…NU AM CUVINTE CE BINE ARATA

  12. lauralaurentiu spune:

    gaby_d , sa stii ca e o reteta foarte faina, relativ ieftina (carnea de pui are un pret accesibil) si toti cei care au gustat au fost incantati. In plus, din reteta video poti sa iti dai seama ca nu dureaza prea mult, in maximum 10 minute (ca pentru prima oara :) ) poti avea puiul dezosat!

  13. gaby_d spune:

    vaaai viata ce ne faci mai Laura!!!! cum poate arata! inchid ochii si-i visez gustul:)))