Cautare in site
x inchide

Paine de casa moale pentru sandvisuri

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 09.11.2012
4.9
(88)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 88

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

35 comentarii la Paine de casa moale pentru sandvisuri

  1. madalina spune:

    Buna seara,

    Se poate folosi o parte din aluat si pt pizza? :)

  2. Diana spune:

    Ce tip de faina ati folosit? Am in casa “plain flour” care e pentru blaturi dar si “strong flour” care e numai pentru pizza si alte aluaturi? Multumesc mult

  3. elena spune:

    La cuptor normal de aragaz se mai pune tava jos? ms

  4. Bianca spune:

    A iesit super!

  5. Curiosii mor repede spune:

    Buna ziua ! Se poate coace la aparatul de paine?

  6. Daniela spune:

    Dragă Laura, făina este 000 sau 550? Mulțumesc ?

  7. Mira spune:

    La cuptor electric merge cu încălzire sus și jos , 180 Gr ,dar cu ventilație? Asta în loc de aburi…

    • Aburii nu se pot înlocui cu ventilația. Da, merge la 180 cu ventilație, dar în niciun caz nu renunțați la aburi, care sunt de mare ajutor pentru o pâine bine crescută și cu o coajă rumenă și subțire.

  8. Lidia spune:

    Buna seara! la orice tip de cuptor se aseaza tava cu apa ?

  9. Gia spune:

    Se poate inlocui drojdia proaspătă cu drojdie la pliculet? Daca da,ce gramaj? Ps:am testat reteta ta de chifle moi si au iesit dementiale!esti minunată!

  10. Oana spune:

    Geniala! Recunosc…..sunt varza la capitolul panificatie(paine, cozonac, gogosi), insa reteta ta m-a facut sa ma simt intr-un mare fel. Chiar a crescut ca nicio alta paine facuta de mine. Multumesc!

  11. michaela79 spune:

    Din ultimul kg de faina pe care-l mai aveam prin camara, ma gandeam sa pregatesc 2 checuri economice dupa care sunt topiti baietii mei..dar painica ta mi-a lasat apa-n gura asa ca acu am doua painici frumusele la cuptor…sper sa iasa la fel de frumoase si de bune ca ale tale…m-a sunat sotul de la servici sa vada cum stau cu framantatul de zici ca pregateam cine stie ce tort complicat, dar avand in vedere ca e un pofticios si jumatate si nu am mai facut paine de casa de ceva vreme il inteleg..am pus trei linguri de miere pt ca nu stiu exact cat inseamna 12o ml(sper sa nu iasa prea dulce)…iti multumesc mult pt retete si iti doresc un concediu nemaipomenit.

  12. fl spune:

    cand se pune sarea si unde?

    • lauralaurentiu spune:

      Cauta in text „preparare” apoi mergi la punctul 3. „3. Se cern 480 de grame de faina se cerne (poza 1), apoi se amesteca bine cu sarea.”

  13. alex spune:

    incantata maxim de reteta, desi pare meticuloasa, in esenta e f simpla..painea e gustoasa, crescuta, moale, pufoasa, nefaramacioasa..recomand cu caldura!!.. multumim pt reteta si pt indrumarea amanuntita!

  14. Laura spune:

    excelenta reteta…e a3a oara cand o sa o fac…..am sa incerc si restul retelor, ca din poze arata excelent :))

  15. Mike spune:

    Hello there, spune mi te rog ce program ai folosit la cuptor, cu ardere din ce parte? Pup.

  16. Dorina Balasz Muresan spune:

    Painea este delicioasa ! Am respectat cantitatile si procesul tehnologic si a iesit super.

  17. Georgiana spune:

    Foarte bine arată şi ştiu sigur că este delicioasă pt. că şi eu am o reţetă asemănătoare de pâine şi nu o dată s-a întâmplat să o mâncăm goală sau lângă o cană de lapte :)))))

  18. maria elena spune:

    Arata minunat painea, Laura draga!

  19. andreea spune:

    cea mai buna paine pe care am mancat-o vreodata! am facut-o de doua ori deja (a doua oara, portie dubla!)

  20. maria spune:

    Buna seara! Tocmai eram pe site-ul dvs. cautand o reteta pentru paine de
    casa, cand ati postat aceasta reteta care este perfecta pentru mine,
    exact asta cautam. Multumesc pentru reteta, am notat-o si am sa o
    incerc. Site-ul dvs. contine retete minunate si este o sursa de
    inspiratie pentru mine. Multumesc si va doresc multa sanatate, sa ne mai
    impartasiti multe retete ca la mama :) Va urmaresc in continuare cu
    mult drag!

  21. Elena Axinte spune:

    Laura, multumesc ptr poze si indicatiile pretioase! Painea arata excelent, abia astept sa o prepar!!