Ciorba de pui a la grec

14 decembrie, 2011 in categoria supe si ciorbe
Zilele trecute a primit de la partenerii mei pyramis.ro, probabil, ca semn de apreciere a colaborarii noastre atat de reusite, o oala din seria Studio pe care dupa ce am studiat-o bine-bine am concluzionat eu ca e chiar cea oferita drept premiul (unul din obiectele care constituie premiul al 2-lea la concursul in desfasurare). Pe de alta parte, tot zilele trecute o doamna pe numele ei Gabriela mi-a lasat un comentariu la articolul in care am povestit cum am petrecut Craciunul in 2009 in care imi comunica interesul ei fata de reteta de ciorba de pui a la grec pe care am pregatit-o eu cu acel prilej (si pe care, de altfel, o pregatesc destul de des), reteta pe care Gabriela nu o gasise pe blog. Nici n-ar fi avut cum sa o gaseasca, pentru ca am publicat eu cateva supe si ciorbe aici, dar aceasta reteta de ciorba de pui a la grec mi-am dat seama cu uimire ca nu o publicasem. Conjugand deci aceste doua evenimente, comentariul Gabrielei si cadoul de la pyramis (plus configuratia favorabila a astrelor :P), am purces la a pregati in noua oala o ciorba de pui a la grec. Multumesc pyramis.ro, multumesc Gabriela draga, am avut un pranz excelent azi si intr-o anumita masura vi se datoreaza si voua!
Ciorba de pui a la grec

Timp de pregatire: ore
Timp de gatire: ore
Timp Total: ore
Numar portii: 10 portii
Grad de dificultate: usor

Ingrediente Ciorba de pui a la grec:(pentru 4-5 litri de ciorba)

  • 1 pui de 1-1,5 kg.
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi (in functie de marime)
  • 2-3 fire de pastarnac
  • telina, de marimea unui ou marisor
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 de cana de orez (125 ml.)
  • 2 lamai
  • 3-4 galbenusuri (eu am pus 3)
  • 150-200 de ml. de smantana
  • cate 1/2 de legatura de marar si patrunjel verde
  • sare si piper

Preparare:

Puiul portionat se pune intr-o oala incapatoare si se acopera cu apa din abundenta (aproximativ 4-5 litri). De la inceput am pus 1 lingurita de sare, ceea ce ajuta la colectarea spumei inestetice care se formeaza la  fierberea oricarui sortiment de carne. Am colectat cu rabdare aceasta spuma, indepartand-o din oala, de cateva ori, pana cand a incetat sa se mai formeze si zeama a ramas limpede.

Preparare Ciorba de pui a la grec 1
Dupa ce nu s-a mai format spuma, am adaugat in oala legumele si zarzavaturile taiate in cuburi si foile de dafin.
Preparare Ciorba de pui a la grec 2
Dupa ce am adaugat legumele si dafinul, am redus focul si am lasat sa fiarba totul linistit, pana cand atat legumele, cat si carnea sunt bine fierte. La nevoie, se mai completeaza cu apa fierbinte.
Dupa ce carnea a fost bine fiarta, eu am scos-o din oala si am indepartat pielita si oasele; aceasta operatiune este optionala, eu am facut-o pentru ca mi se pare inestetic sa te lupti cu aripa sau copanul din farfuria de ciorba. Carnea curatata am taiat-o in bucati potrivite si am adaugat-o inapoi la ciorba.
Am readus ciorba la clocot si am adaugat orezul spalat si zvantat.
Preparare Ciorba de pui a la grec 3
Cat timp fierbe orezul, se pun intr-un castronel galbenusurile si zeama celor 2 lamai (atentie, samburii nu au ce cauta in ciorba) poza 1. Se bat bine cu furculita apoi se adauga incet smantana, omogenizand totul (poza 2). Intre timp, orezul probabil va fi fiert (trebuie sa fie moale, dar nu terciuit, oricum va “inflori” in zeama), asa ca se umple un polonic cu zeama fierbinte si se toarna in castron peste galbenusuri, lamaie si smantana (poza 3). Se amesteca bine si se rastoarna continutul castronului in oala cu ciorba trasa de pe foc dar foarte fierbinte (poza 4), omogenizandu-se cu grija. Temperatura inalta din oala va gati galbenusurile care vor da consistenta zemei fara sa fie nevoie sa mai clocoteasca, caz in care ciorba s-ar taia.
Preparare Ciorba de pui a la grec 4
Se drege gustul ciorbei cu sare si piper (daca este cazul) si se presara in oala verdeata tocata (eu am presarat in oala jumatate din patrunjelul si mararul tocat, pentru a da aroma zemei, jumatate din verdeata tocata pastrand-o pentru a o presara in farfurie, imi place sa o vad verde si proaspata in momentul servirii).
Preparare Ciorba de pui a la grec 5
Am acoperit oala cu capacul pentru a “aresta” aromele verdeturilor in ciorbita si, pana una alta, ia uitati-va ce bine arata oala asta pe plita mea :P:
Preparare Ciorba de pui a la grec 6
Am lasat verdeturile sa infuzeze in zeama aproximativ 10 minute, apoi am servit ciorba. Minunat de gustoasa!
Sper ca v-am facut pofta de o delicioasa ciorba de pui a la grec dar si sa participati in concursul pyramis.ro, valabil pana pe 22 decembrie 2011.

 

4.5 based on 85 ratings
VN:RO [1.9.22_1171]
Incarca poza ta aiciAi incercat si tu reteta?
Arata-ne si noua!
  • Marianageanau

    Astazi am pregatit “Ciorba de pui a la grec” si este foarte,foarte buna..mai ales ca astazi este destul de frig…asa ca…multzumesc pentru reteta….M

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Alinajeleriu@yahoo.com

      delicioasa

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
    • Anonim

      Mariana, ma bucur tare, tare mult, sa iti fie de bine!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
      • Lory loredana

        o sa incerc si o sa fac ciorba a la grec…in primul rand pt ca arata foarta gustoasa si plus ca eu sunt inebunita dupa ciorbe si supe…as manca in fiecare zi cate o ciorba…ma uit la toate retele tale laura si sincer arata foarte bine,,,multumim pt retetele tale atat de delicioase,,,te pup

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0 (from 0 votes)
        • Elenapeter

          lori draga sunt minunate retetele si explicate cu lux de amanunte

          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0 (from 0 votes)
      • iuliana

        am facut si eu si sotului si bebelusului meu lea placut la nebunie poate puneti si o reteta de eclere mai usoara ca sunt o incepatoare in arta gatitului

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0 (from 0 votes)
        • lauralaurentiu

          Am o reteta de ecler care a avut un feedback bun de la cititori, poti sa o incerci :). Sa va fie de bine ciorbita.

          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0 (from 0 votes)
  • Moldovi Doina

    Draga Laura , te felicit pentru felul placut si accesibil tuturor de a prezenta retetele.  Te rog sa faci si o carte de bucate ,cu poze atat de reusite. NU am timp sa incerc prajiturile tale, dar imi lasa gura apa si ma tot gandesc la ele. Mult succes in continuare.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Anonim

      Doina, iti multumesc mult, draga mea. Mi-as dori o carte de bucate :)… cine stie ce-o mai fi?! Pana atunci, insa, te astept cu mare drag pe site sa descoperi noi retete (dar si pe cele mai vechi) si poate iti vei face timp sa si gatesti cate una din ele.

      2012/1/30 Disqus

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Clausia

    am pus si eu 2 lamai si a fost ingrozitor de acra. In rest este buna ciorba, dar data viitoare cred ca 1 sau o jumatate de lamaie ajunge :). Nu-mi plac acriturile .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Yuki

    mie da. tocmai o pregatesc :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Lauralaurentiu

       :)) desigur, gustul de acru se poate adapta gustului fiecaruia, mai mult, mai putin… Te astept cu impresii :).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Oprisor Denisa

    Am cautat pe internet o reteta accesibilia si totodata frumos prezentata de ciorba a la grec. Am ramas placut impresionata de acest site. Am gatit astazi pentru prima oara ciorba asta si pot spune ca e delioasa. Multumesc din suflet. 

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.facebook.com/lupu.roxana2 Lupu Roxana Maria

    Arata minunat reteta si foarte bine detaliata…am sa o pregatesc  celor dragi,multumesc si felicitari !!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Skinny_gurmand

    Gustos…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Oprea Georgiana

    gustuasa yamy yamy!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Beatrice

    Am facut ciorbita si-mi place gustul sau inedit! Multumesc pentru reteta detaliata, care a ajutat mult o novice!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.mehigh.biz/ Crantea Mihaita

    Multumita retetei tale am folosit pentru prima oara telina si pastarnac, intr-adevar merg de minune legumele astea la ciorbe. A iesit mai buna chiar decat ce am servit prin restaurante ;)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Di

    de fooooooooooarte multi ani visez la aceasta ciorba! acum mi-ai oferit in sfarsit ocazia sa o si fac! multumesc mult!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • anonim

    supa de cartofi cu rantas..nu stiu cum se mai cheama aici in Ardeal..sau supa de lascute ori ciorba sau supa de varza cu cap de porc…se pot adauga?…multumesc…arata foarte bine ciorbita:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Poppteo

    Am facut aceasta reteta, e excelenta.

    multumiri

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Mobra_nyk

    foarte buna ciorba,am facut-o si eu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://profile.yahoo.com/PJJLA2R5MH73YT2232QFOV6BQM Nicolae

    foarte buna

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Iosif ioana

    multumim ca ne incanti cu minunatele tale retete. Am facut cateva din retetele tale si au iesit excelent, o sa fac si ciorbita ! :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Emilia

    Sunt foarte incantata de acest site. Multumim Laura, sunt nemaipomenit de gustoase ciorbitele tale. felicitari!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Sifonara

    Multumesc mult, excelenta reteta!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Sa iti fie de bine, ma bucur mult ca a fost pe placul tau :).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • gabriela stancu

    Foarte buna,acum am terminat-o,a fost o premiera pentru mine.Multumesc!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      sa iti fie de bine, ma bucur mult ca ti-a placut ciorbita!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • ciobanu florinela

    este foarte buna eu am facuto multumesc

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Sa-ti fie de bine, ma bucur ca ti-a placut. :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • adriana

    super buna ! azi am gatit pentru prima data aceasta ciorbita, am mancat la mare si nu indrazneam sa incerc, a iesit super … multumesc !!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • GEORGIANA

    Am incercat si eu reteta astazi si mi-a iesit o ciorba foarte delicioasa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Sa va fie de bine :)!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.facebook.com/claudia.davis.90 Claudia Davis

    Multumesc pentru inspiratie, pregatesc aceasta ciorba de multe ori. A intrat in portofoliul meu de rutina si baiatul meu o adora. Iata cum a iesit:
    http://www.claudiashomecooking.com/chicken-soup-la-grecque/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Claudia, excelenta, iar poza e nemaipomenit de apetisanta. Sa va fie de bine, ma bucur ca ii place baiatului tau!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • tomescu diana

    foarte gustoasa din punctul meu de vedere aceasta ciorba e pe primul loc in topul ciorbelor facute de mine…incercati,aveti de castigat

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Tavi

    Fac si eu azi, dar adaug putin usturoi pisat (mujdei ), cand este aproape gata .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Laura

    Multumesc pentru reteteta!! Sper sa iasa ca la tine in oala :-)
    O sa revin sa spun cat si cui a placut ciorbita mai mult.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • axyy2000

    Minunata ciorbita, am facut-o pt prima data! FF buna, multumec pentru reteta detaliata

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ligia

    Acum am facut-o si eu si am gustat-o e excelenta! Felicitari pentru reteta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ligia

    Acum am facut-o si eu si am gustat-o e excelenta! Felicitari pentru reteta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ligia

    Acum am facut-o si eu si am gustat-o e excelenta! Felicitari pentru reteta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.facebook.com/alex.moraru.3 Alex Moraru

    Am facut si eu in aceasta seara ciorbita, a iesit extraordinar de buna. :D

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Ma bucur foarte mult, sa va fie de bine!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Georgiana

    Am 17 ani si am gatit ciorba dupa reteta asta. A fost tare gustoasa! Multumesc tare mult pentru ca ati avut grija sa dati toate detalile.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • Andreea Georgiana Iosif

    Trebuie smantana de gatit?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • flo

    Oala aia face toata treaba!Tu puteai doar sa stai sa te uiti!La cata reclama i ai facut zici ca face singura ciorba!Cat despre ciorba nota 10.Imi imaginez ca e la felde buna precum arata! Felicitari

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Draga Flo, in primul rand ma bucur ca ai apreciat reteta. Referitor la partea cu reclama, vreau sa iti spun ca un blog, mai ales unul de aceasta dimensiune, implica si o oarecare cheltuiala si nu ma refer doar la ingrediente, ci mai ales la aparatura fotografica, hosting, domeniu etc. Eu ofer in mod gratuit retetele cititorilor, nu am abonati platitori, insa aceste cheltuieli trebuie sa mi le amortizez cumva. Asa cum eu ma bucur cand ma uit la paprika TV ca au inceput si ei sa aiba mai multa publicitate si pentru mine acesta e un semn ca televiziunea nu se va inchide, asa ma astept ca si ai mei cititori sa inteleaga ca nu am cum sa supravietuiesc fara reclama. Multumesc.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Razvan Bobeica

    Draga laura, pe viitor e bine sa spui gramaje la lista de ingrediente in loc de aproximari, ca nu ajuta pe nimeni chestia asta. Mie din 2 lamai mi-a iesit 400 ml de suc. Am mers totusi pe mana ta, si acuma am o ciorba asa de acra ca nu pot sa mananc deloc din ea.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Andreea

      400 ml din 2 lamai???

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Dintr-o lamaie mare rezulta 60 de ml. de suc. :) Nu stiu ce fel de lamai ai folosit tu. :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
      • Razvan Bobeica

        Pai am luat lamai de la kaufland care erau mari si umflate, si mi-au iesit 2 pahare de suc din ele. Deci sa inteleg ca trebuie 120 ml de suc, nu ?

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0 (from 0 votes)
        • Tudor

          E a doua oara cand o fac. Stiu lamaile de care spui, una ajunge. Eu nu pun chiar tot sucul +- 3/4…ochiometric iar dupa gust la sfarsit si mai adaug daca e nevoie. Poti tot timpul sa mai adaugi dar de scos nu se mai poate. Spor!

          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
          VA:F [1.9.22_1171]
          Rating: 0 (from 0 votes)
      • Razvan Bobeica

        Si mie mi s-a parut cam mult suc, dar habar n-aveam daca asta era cantitatea buna sau nu.

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0 (from 0 votes)
  • Adela Udrescu

    Extraordinar de buna. Toti au cerut inca o portie. Multumim frumos de reteta.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Ma bucur mult, Adela, sa va fie de bine :).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • gheorghe

    iti lauzi oala sau faci ciorba?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • lauralaurentiu

      Si una, si alta :).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)